13 Pro almayı düşünüyordum, araya 10 bin lira girince iPhone 13'e bakmaya başladım. O kadar fark var mı? Pro almazsam pişman olur muyum?
Bende almayı çok istiyordum, ama 10 bin lira koyarsam araya biraz sıkıntı çıkarabilir, ilerde pişman olurum diye korkuyorum.13'ün 13 Pro'ya göre artıları: 1-fiyatının daha uygun olması 2- 30dk fazla batarya performansı 13 Pro'nun 13'e göre artıları: 1-daha iyi tasarım 2-arkada 1 tane fazla kamera olması ve bütün kamera lenslerinin daha kaliteli olması ve sensörlerin daha büyük olması 3- 5çekirdekli GPU ile daha iyi oyun performansı sunması 4-ekran kalitesinin daha iyi olması 5-promotion 120Hz ekran hızı sayesinde daha akıcı bir deneyim sunması 6-daha iyi stereo hoparlör deneyimi. Paran varsa 13 Pro almanı tavsiye ederim. Aradaki 10k TL farkı vermeye değer diye düşünüyorum.
Bende almayı çok istiyordum, ama 10 bin lira koyarsam araya biraz sıkıntı çıkarabilir, ileride pişman olurum diye korkuyorum.
Paran varsa vermeye değer, yoksa 13'te günlük kullanıcı için fazla fazla yeter.
Anladım, teşekkürler.13 de iyi bir cihaz. 13 alsan oda 6 yıl götürür ama bazı önemli özelliklere sahip olamazsın.
Telefonu ilerde satma gibi bi derdim yok.Pro değerini çok daha iyi korur ileride 60Hz alıcısı az olur. Hem 4 GB RAM her ne kadar iOS da olsa uzun süre sonra baş ağrıtabilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.