iPhone 13 vs 13 Pro

vaxq

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
13 Pro almayı düşünüyordum, araya 10 bin lira girince iPhone 13'e bakmaya başladım. O kadar fark var mı? Pro almazsam pişman olur muyum?

13 Pro almayı düşünüyordum, araya 10 bin lira girince iPhone 13'e bakmaya başladım. O kadar fark var mı? Pro almazsam pişman olur muyum?

13'ün 13 Pro'ya göre artıları: 1-fiyatının daha uygun olması 2- 30dk fazla batarya performansı 13 Pro'nun 13'e göre artıları: 1-daha iyi tasarım 2-arkada 1 tane fazla kamera olması ve bütün kamera lenslerinin daha kaliteli olması ve sensörlerin daha büyük olması 3- 5çekirdekli GPU ile daha iyi oyun performansı sunması 4-ekran kalitesinin daha iyi olması 5-promotion 120Hz ekran hızı sayesinde daha akıcı bir deneyim sunması 6-daha iyi stereo hoparlör deneyimi. Paran varsa 13 Pro almanı tavsiye ederim. Aradaki 10k TL farkı vermeye değer diye düşünüyorum.

13'ün 13 Pro'ya göre artıları: 1-fiyatının daha uygun olması 2- 30dk fazla batarya performansı 13 Pro'nun 13'e göre artıları: 1-daha iyi tasarım 2-arkada 1 tane fazla kamera olması ve bütün kamera lenslerinin daha kaliteli olması ve sensörlerin daha büyük olması 3- 5çekirdekli GPU ile daha iyi oyun performansı sunması 4-ekran kalitesinin daha iyi olması 5-promotion 120Hz ekran hızı sayesinde daha akıcı bir deneyim sunması 6-daha iyi stereo hoparlör deneyimi. Paran varsa 13 Pro almanı tavsiye ederim. Aradaki 10k TL farkı vermeye değer diye düşünüyorum.
Bende almayı çok istiyordum, ama 10 bin lira koyarsam araya biraz sıkıntı çıkarabilir, ilerde pişman olurum diye korkuyorum.

120 Hz, çelik çerçeve ve daha iyi kamera gibi artıları var 13 Pro'nun, eğer 13 Pro alamazsan 13 parasına yurt dışında 14 Pro Max fiyatında olan S22 Ultra almak çok daha mantıklı. 13 Pro alabilirsen al, alamazsan S22 Ultra al derim, her anlamda 13 Pro Max denginde hatta daha iyi panel, kalem ve daha iyi kamera gibi artıları var, düz 13'le rakip bile değiller. Eğer iOS deneyimi yaşamak istiyorsan düz 13 modelide fazlasıyla yeterli bir model.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı