14 kullanıyorum arada asla 15 bin tl lik fark yok ayrıca ikiside değmez fiyatına.Merhaba, şu anda iPhone 11 kullanıyorum 13 veya 14'e yükselteceğim arasında kaldım. Telefondan oyun oynayan biri değilim, kamera konusu da pek önemli değil. İki telefon arasında 15.000₺ fark var. Sizce hangisini tercih etmeliyim?
Merhaba, şu anda iPhone 11 kullanıyorum 13 veya 14'e yükselteceğim arasında kaldım. Telefondan oyun oynayan biri değilim, kamera konusu da pek önemli değil. İki telefon arasında 15.000₺ fark var. Sizce hangisini tercih etmeliyim?
Hiçbiri alınmaz iPhone şartsa 16e değilse S25 olabilir.
![]()
APPLE MD1R4TU/A iPhone 16e 8/128GB Akıllı Telefon Beyaz Fiyat & Özellik | MediaMarkt
APPLE MD1R4TU/A iPhone 16e 8/128GB Akıllı Telefon Beyaz fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar kwww.mediamarkt.com.tr
Hocam 16'eninde tasarımı oek hoşuma gitmedi ya.
Iphone alma bu bütçede. 16e de çok kötü tasarıma sahip gerçekten.Hocam 16'eninde tasarımı oek hoşuma gitmedi ya.
iPhone alma bu bütçede. 16e de çok kötü tasarıma sahip gerçekten.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.