iPhone 13 vs 15

Bütçe
55.000
Aradaki 20000 TL'ye degecek bir fark oldugunu dusunmuyorum. 13 hala iyi bir telefon. Kalan butceyi degerlendireceginiz baska bir şey varsa 13 alabilirsiniz.

13 yerine daha uzun ömürlü ve daha iyi bir Android telefon bakardım. 2-3 sene sonra güncelleme desteği bitecek bir modele 37 40k paralar verilmez.

Hem arkadaş 50k ya kadar demiş S23 Ultra biraz zorlarsan S24 Ultra alırsın. iPhone 15 mi S24 Ultra mı?

Yakinimda kullananlar var gecen gun yanimda sosyal medyada geziyordu gelip kendisi gosterdi, telefon oyun oynanmis gibi sicakti ve bir cok kiside bu sikayet var. Bilmiyorum her cihaz mi boyle ama olmamasi gereken sorunlar bunlar, direk kotu diyemem ama bence 15 serisi bugune kadarki en aceleye gelmis gibi cikan iPhone serisi bence, bu dediklerim disinda da dediginiz gibi 60hz haric tas gibi cihaz.
Ben şahsen ısınma sorunu hiç görmedim. Oyun vs oynamıyorum o yüzden olabilir belki ama sosyal medya ve kamera performansından oldukça memnunum. Normalde alırken beklentiye girmeden 16 serisi çıkınca 16'ya geçerim diye almıştım ama 17 serisine kadar değiştirmem gibi. İhtiyaçlarımı fazlasıyla karşılıyor.

13 yerine daha uzun ömürlü ve daha iyi bir Android telefon bakardım. 2-3 sene sonra güncelleme desteği bitecek bir modele 37 40k paralar verilmez.

Hem arkadaş 50k ya kadar demiş S23 Ultra biraz zorlarsan S24 Ultra alırsın. iPhone 15 mi S24 Ultra mı?
Haklisiniz hocam, butce 55k olarak girilmis, suan Amazon tarzi yerlerde 58k civarina s24 ultra bulunuyor. iPhone 15 ile s24 ultra yan yana bile koyulmaz, s24 ultraya hakaret olur.

Haklisiniz hocam, bütçe 55k olarak girilmis, şu an Amazon tarzi yerlerde 58k civarina S24 Ultra bulunuyor. iPhone 15 ile S24 Ultra yan yana bile koyulmaz, S24 ultraya hakaret olur.

Biri IPhone'un en üst segmentinin (zaten hep üst segment opsiyonel) biri Samsung'un (başka şu an üstü yok) bir telefonu 7 8 sene güncelleme alacak en az.

Biri IPhone'un en üst segmentinin (zaten hep üst segment opsiyonel) biri Samsung'un (başka şu an üstü yok) bir telefonu 7 8 sene güncelleme alacak en az.
Sürekli satıp telefon değiştirmesem S serisine geçerdim. Samsungun hiçbir telefonu piyasa telefonu değil maalesef. Değiştirme düşüncesi varsa iPhone 15 alınmalı.

Sürekli satıp telefon değiştirmesem s serisine geçerdim. Samsung'un hiçbir telefonu piyasa telefonu değil maalesef. Değiştirme düşüncesi varsa iPhone 15 alınmalı.

Samsung zaten adamakıllı s serisine önem veriyor. Onun dışındaki modelleri pek iyi değil.
Apple ise büyük yenilik değişiklik yapmıyor.
iPhone 11 ile 12 arasında bayağı fark vardı. Şimdiki modellerle çok fark yok. Anca tasarım tuş.

Çok ısınma sorunu falan varmıs ve 60 Hz olmasıymış ama 60 Hz bir cihaz kullandığım için fazla bir şey olacağını düşünmüyorum. Ve telefonu oyun için kullanmayacağım günlük hayat için Instagram falan vs 15'e bir şans vereceğim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı