iPhone 13 vs Android Telefon

Açıkçası iPhone 13'ler çok hoşuma gidiyor kamera açısından özellikle dün araştırdım iPhone 13 ile S23 karşılaştıması yaptım bir tık S23 daha iyi ama iPhone bildiğim kadarıyla daha uzun ömürlü ve sağlıklı oluyor Android'ler gibi değil.

Yanılıyorsunuz S9+ kullanıyorum 5 senelik telefon olmasına rağmen çok akıcı. Apple ekosistemi yapmayacaksanız S23 alabilirsiniz.

Yanılıyorsunuz S9+ kullanıyorum 5 senelik telefon olmasına rağmen çok akıcı. Apple ekosistemi yapmayacaksanız S23 alabilirsiniz.

Apple ekosistemi yapmayacağım o zaman S23 olmasa bile S22'ler nasıl en azından elimde paramda kalır S22leri öneriyor musunuz?

Apple ekosistemi yapmayacağım o zaman S23 olmasa bile S22'ler nasıl en azından elimde paramda kalır S22leri öneriyor musunuz?
S22'de ısınma ve batarya problemi vardı, günlük kullanımda sorun çıkartmaz ama S23'te bunu çok çok geliştirdiler.

S22'de ısınma ve batarya problemi vardı, günlük kullanımda sorun çıkartmaz ama S23'te bunu çok çok geliştirdiler.

S23 alıyorum o zaman arkadaşlar çok teşekkür ederim elimde 4000 5000 TL kaldı ona da inşallah ekleyip laptop alacağım teşekkürler.

S23 alıyorum o zaman arkadaşlar çok teşekkür ederim elimde 4000 5000 TL kaldı ona da inşallah ekleyip laptop alacağım teşekkürler.

S23 ile ilgili kullanıcı deneyimlerinizi aktarma şansınız var mı bende 13 le S23 arasında kaldım. Şu anda tavsiyeniz ne olur?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…