iPhone 13 vs iPhone 13 Pro Max

2.el iPhone 13 Pro Max. Bana kalırsa S23+ sıfır al.
Banım vardı yazamadim kusura bakmayin evet s23 ultra çok güzel telefon fakat android kullanmak istemiyorum 18 yaşındayım çalışıyorum az bir eksiğim kaldı yaşıtlarımin elinde hep iPhone var benimde olsun istiyorum açıkçası telefon kullanımında da uzun süreli kullandığım için bir kere verip uzun süreli kullanmak istiyorum

13 Pro Max çıkışında almıştım kullanıyorum efsane telefon. Hocam Apple düz modelleri özellikle iPhone 14 ile beraber rezil şekilde çıkardığından 13 çok satıldı maalesef fakat 60 FPS, 2 kameralı, küçük ekranlı ve pili az bir telefona o parayı vermek yerine bütçenizi birazcık zorlayıp 13t Pro veya S23 Ultra alabiliyorsunuz diye biliyorum. S22 Ultra da olur eğer hala satıştaysa.
En sevdiğim modelldir 13 pro max bana göre çıkardıkları en iyisi buydu şuan 2. el 36 ila 44k arasında bir fiyatı var değer diye düşünüyorum

Son düzenleme:
Sorum şu şekilde: Sıfır iPhone 13 mü almak mantıklı 2. el 13 Pro Max mi? Pro Max'in sıfır satışını bulamadım o yüzden 2. ele yöneldim. Sizce hangisini tercih etmeliyim veya 2. el ya da 0 önereceğiniz başka modeli var mı?
Not: İlk kez iOS kullanacağım.

iPhone 13 Pro Max öneririm.

Herkes telefonu yatırım aracı olarak görmüyor. Ben maksimum ederi 50k olan bir telefona haddiden fazla vermem.

Siz vermeyebilirsiniz herkes kendi bütçesine göre cihaz tercih ediyor.
Değişim kampanyaları oluyor, kimse daha fazlasını ödemek zorunda değil.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı