iPhone 13 vs iPhone 15

Bütçe
45000

Hocam 60 Hz olması eğer sorun yaratırsa şöyle yaratır: Bilgisayar başında iş yapıyorsunuzdur veya oyun oynuyorsunuz ve bilgisayarın ekranın Hz'si 60'dan yüksektir. Durum böyle olunca 60 hzli telefon kullanmak göze çok kötü geliyor tuhaf hissettiriyor. Eğer böyle bir durumunuz yoksa bence sorun da yoktur.

Monitörüm 165Hz telefonum ise 60Hz. Kullanırken hiçte kötü hissettirmiyor. Oyun oynamayan biri için gereksiz 120Hz.

Tamamdır ben galiba kararımı iPhone 15 tarafından vereceğim çünkü uzun süre gitmesi daha önemli 2 yıl için 13 k vermek çok olay olmaz bir de renkleri ve dinmik islandı araştırdıkça hoşuma gitti tekrardan teşekkürler.

Monitörüm 165Hz telefonum ise 60Hz. Kullanırken hiç de kötü hissettirmiyor. Oyun oynamayan biri için gereksiz 120Hz.

Ben telefonda bir oyun oynamasam bile bilgisayarım 165 Hz olduğu için telefona bakınca bir tık tuhaf hissettiriyor (60 Hz ekranlı bir telefon) bu yüzden yeni bir telefon alacak olsam en kötü 90 hzli bir telefon alırım.

Şu an kullandığım monitör 360 Hz telefonum 6S Plus herhangi bir sorun venya gariplik hissettirmiyor ve dediğim gibi 60 Hz benim için makul olduğunu düşünüyorum.

IPhone 15 daha iyi ikisi arasından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…