iPhone 13 vs POCO F6

Popüler kültür kölesi değil kardeşim. Böyle diyeceğini tahmin ettim zaten :) çoğu telefonları kullanmış biri olarak söyledim. Karşılaştırılan telefonlar denk değil. Mercedes'le Tofaş'ı karşılaştırmak gibi. Oyun konusunda ise iPhone benim de tercihim olmaz ama bu da şarj yüzünden olmaz. Yoksa performans güzel.

Performansları birine çok yakın ve üstelik POCO 120 Hz ve 3 de 2 fiyatına 10k TL cebinde kalır.

Popüler kültür kölesi değil kardeşim. Böyle diyeceğini tahmin ettim zaten :) çoğu telefonları kullanmış biri olarak söyledim. Karşılaştırılan telefonlar denk değil. Mercedes'le Tofaş'ı karşılaştırmak gibi. Oyun konusunda ise iPhone benim de tercihim olmaz ama bu da şarj yüzünden olmaz. Yoksa performans güzel.

Bunlar böyle hocam kendilerine iPhone mu Android telefonlar mi desek iPhone derler ama burada da hiçbirisi tercih etmiyor.

Öncelikle telefonu ne için kullanacaksın? Sadece oyun oynayacaksan POCO F6 f/p anlamında rakipsiz. Ayrıca iki telefon arasında ciddi fiyat farkı var. 30 bin bütçe varsa S23 hala en iyi cihazlardan biri. 13 fiyatına da S24 almak mümkün. S24 her yönüyle iPhone 13'ten çok daha iyi bir cihaz. Cebimde para kalsın diyorsan da F6 gayet güzel cihaz fiyatına göre. 2024 yılında uygun fiyatlı 2. el bulmadıkça iPhone 13 almak saçma olur.

Popüler kültür kölesi değil kardeşim. Böyle diyeceğini tahmin ettim zaten :) Çoğu telefonları kullanmış biri olarak söyledim. Karşılaştırılan telefonlar denk değil. Mercedesle Tofaşı karşılaştırmak gibi. Oyun konusunda ise iPhone benim de tercihim olmaz AMA bu da şarj yüzünden olmaz. Yoksa performans güzel.
Poco F6 2024'de orta üst sevment bir cihazken iPhone 13 orta segment oluyor. Poco F6'da kullanılan işlemci Snapdragon 8s Gen3 yani SD 8Gen 2'ye denk gelen bir işlemci. 2023 teknolojisini kullanıyor. iPhone 13'ü işlemcisi ise 2021 teknolojisini kullanıyor. Kusura bakmayın ama burda iPhone demek köleliktir.
iPhone 15 alana lafım yok ama 2024'de koleksiyoncu değilseniz iPhone 13 almak enayiliktir.

Benim hanım vardı o yüzden yazamadım. Bütçe olarak 30000'i çok geçsin istemiyorum. Bende S23 alacağım galiba ama batarya konusunda beni üzmez değil mi? Çünkü ben gün içinde oyun oynayan biriyim.

Banım.
S23 bataryası gayet yeterli. 8-9 saat civarı ekran süresi veriyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı