iPhone 13 vs S23

Benim S21FE telefonum var. Takılmıyor. Büyük olasılıkla S23 de nedeni ltpo panel olmasından. Trendyol optimizasyonu yapmadığından oluyordur. 1-2 güncellemeye düzelebilecek bir şey. Ama şu doğru firmalar Android cihazlara pek optimizasyon yapmayabiliyorlar. Bir de iOS gibi az cihaza değil çok cihaza optimize yapılması daha zorlaşıyor maalesef.

Ltpo panel sayesinde Hz aralıkları değişiyor. Haritalar da düşük bir Hz çekiyor olabilir. Benim telefon da 120Hz ama ltpo panel yok. Yani Full 60Hz ya da 120Hz kullanıyorum. Kasma falan yaşamadım ben. Bir de Exynos 2100 var bende. SD8G2 çok daha güçlü. Bu sorun 1-2 güncellemeyle çözülebilir. Ama şu bir gerçek iOS tarafında daha optimize ediliyor uygulamalar.

Yakında One UI 6 geliyor. Bayağı büyük bir güncelleme. Animasyonlar falan değişiyor. Şu an konuştuğumuz hatalar da gidirebilir.

Son düzenleme:
Haritalarla ilgili promlem yok Trendyol uygulamasında/sitesindede problem yok ben iPhone X'ten S23'e geçtim 2 aydır kullanıyorum şu ana kadar yaşadığım tek sorun arkadaşın attığı Trendyol linkindeydi. Babamda iPhone 12 Pro var şu 120 Hz 60 Hz meselesine gelirsek ikisini alıp yan yana koyunca fark zaten bellli oluyor. 12 Pro'ya bakarken gözü ağrıyor insanın. Apple animasyonları falan hikaye. Dellvy klas bir Apple fanı pek bakma ona. Aklına gelebilecek bütün konularda S23 alıyor. Tek farkı işlemci gücü oda kullanıma hiç etki etmiyor ve grafik gücü farkına (%45 gibi bir grafik gücü farkı var. Önemli olan zaten grafik gücü.)Bakarsak S23 varken 10 k daha verip iph 13 alırsan tebrik etmek lazım. Değer kaybetme meselesine bakarsak enflasyonu hiçe sayarak yorum yarıpıyorum 4 yıl sonra iPhone 13'ü 18k ya satarsan S23'ü 10k ya satarsın ve bu farkı zaten telefonu alırken veriyorsun bunu da dikkate al. Bir de batarya konusunda 1.5 gün falan gidiyor.

iPhone 13 başka soru?

Düşüncemizi de belirtmek artık yasak olmuş ahahahahahah.

Senin hakkındaki düşüncemi belirttim?

En sonki kararını merak ediyorum hangisine karar verdin?

Hocam bu kadar S23 övgüsüne karşın hala emin olamıyor iseniz içinizde iPhone 13 hevesi var demek. S23 alsanız bile aklınızda kalacak telefonda sorun olmasa bile size var gibi gelecek aklınız diğerinde olduğu için. Bence İPhone alın siz Samsung istemiyorsunuz belli en azından içiniz rahat olsun

Bu arada ben olsam S23 alırdım

Farklılık açısından dediğiniz benim için dogru olabilir fakat arkadaşın dediğine göre Android de sorunlar da varmış.

Farklılık açısından dediğiniz benim için dogru olabilir fakat arkadaşın dediğine göre Android de sorunlar da varmış.

Android de sorunlar yok varsa da ben fark etmedim günlük kullanımlarda oyunlarda vs hiç etkili olmuyor ama sen bence 13 al Android'e karşı olan o önyargıyı zor yenersin uğraşma al gitsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…