iPhone 13 vs S23

Farklılık açısından dediğiniz benim için dogru olabilir fakat arkadaşın dediğine göre Android de sorunlar da varmış.
Evet 30 kişi yazıyoruz nedense bir tek o hesap sorun yaşıyor. Ben çıktığından 2 ay öncesine kadar S23U, 2 ay önce de S23'e geçtim. Bir kere bile bir problem yaşamadım. En uzun telefon tavsiye konusu olacak. Zam yemeden karar verin bence. 😅
S23 daha iyi ve mantıklı bir cihaz. Ben iPhone olmazsa yapamam derseniz de 13. S23 sıkıntılı, stabil değil diye almayacaksanız öyle bir şey yok. Ben artık o hesabın telefona sahip olduğunu da düşünmüyorum. Fotoğraf atacaktı 11 vs. S23 diye hala atmadı.

Evet 30 kişi yazıyoruz nedense bir tek o hesap sorun yaşıyor. Ben çıktığından 2 ay öncesine kadar S23u, 2 ay önce de S23'e geçtim. Bir kere bile bir problem yaşamadım. En uzun telefon tavsiye konusu olacak. Zam yemeden karar verin bence. 😅
S23 daha iyi ve mantıklı bir cihaz. Ben iPhone olmazsa yapamam derseniz de 13. S23 sıkıntılı, stabil değil diye almayacaksanız öyle bir şey yok. Ben artık o hesabın telefona sahip olduğunu da düşünmüyorum. Fotoğraf atacaktı 11 vs. S23 diye hala atmadı.

11vs 23 fotoğraf kapışmasını heyecanla bekliyorum qğwjqpğwjs8wnqpwj 23'ün kamerasını buğlaştırmaya falan çalışır herhalde.

Yahu baktım da, bazı arkadaşlar Apple diye kuduruyor fanboy olmayın bu kadar. Neymiş S23 kötüymüş kasıyormuş 11 daha iyiymiş falan. bırakın ya, arkadaşm 8 yıl olacak android cihaz olan OnePlus 5T'yi kullanıyor bırakın kasmayı en ufak drop bile yok cihazda.

Edit: konuya da gelecek olursak kesinlikle S23, O kadar para vereceğim ve ekranım 60 Hz olacak. Yapma ya?

Evet 30 kişi yazıyoruz nedense bir tek o hesap sorun yaşıyor. Ben çıktığından 2 ay öncesine kadar S23U, 2 ay önce de S23'e geçtim. Bir kere bile bir problem yaşamadım. En uzun telefon tavsiye konusu olacak. Zam yemeden karar verin bence. 😅
s23de foto çektikten sonra galerideki görüntü üzerinde oynama oluyor yapay duruyor deniliyor, doğru mu?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı