Örnek veriyorum 60 Hz olan İphone 13 ve 120 Hz olan android bir telefonu kendiniz yan yana koyup testini yaptınız mı? Ben birçok kez yaptım hepsinde de bir fark göremedim ama aynı android cihaz olup 60 ve 120 Hz olunca dağlar kadar fark oluyor. Demek istediğim buydu.
Bu tartışma daha önce de yapıldı ancak yine de açıklayayım. Iphone 13 ile S23'ü yanyana koyun bakın. Ben S23 eşim 13 kullanıyor ve 13 resmen kasıyor gibi geliyor ilk bakışta sonradan alışılıyor tabi. Size dediğim gibi eğer giriş seviyesi Android ile 13'ü yanyana koyarsanız haklı olabilirsiniz belki ancak burada S23 ve Iphone 13 kıyaslanıyor. İki amiral gemisi ve ciddi bir fark var. Iphone'un 60 Hz'i Androidin 120 si gibi bir şey yok ve bu uydurmadır kesinlikle.
Anladım iPhone 60 Hz ekranlarda ana ekranda uygulamalar arasında dolaşırken biraz kötü gözüküyor onun dışında herhalde Apple animasyonlarından olabilir uygulamalarda gezerken çok bir şey fark etmiyorum.
@Mert1337 iki cihazda memnun eder ancak S23 daha iyi bir telefon. Mantıklısı S23 almaktır ama ben Iphone almazsam olmaz diyorsanız 13 de iyidir. Dediğim gibi S23 daha iyi.