iPhone 13 vs S24 fan Edition

Bütçe
30-35K

gialen

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
GIGABYTE 12GB RTX 3060 / RYZEN 5 5500 / 16GB HYPERX FURY RAM / GIGABYTE A520M K ANAKART
Elimdeki bütçe 30-35k, uzun yıllardır Android kullanıyorum, bir değişikliğe gitmek istemiyorum da değil ama aşırı kararsız kaldım, aralarındaki farklar nedir mesela tam olarak?

S24 FE kesinlikle. İkisi arasında fark çok iPhone 13'ün vadesi yavaş yavaş doluyor artık.

iPhone alacaksanız minimum 14-15 Pro'dan başlamanız gerekiyor ki uzun süre kullanabilin.

Düz model ile herhangi bir telefon karşılaştırmasını kesinlikle Android kazanır. S24 FE diyorum.

S24 FE'nin Daha güncelleme sözü var. 6-7 yıl. iPhone yavaş yavaş eski modellerin desteğini kaldırıyor. 13'ün ise taş çatlasın 3 yıl ömrü var.

Elimdeki bütçe 30-35k, uzun yıllardır Android kullanıyorum, bir değişikliğe gitmek istemiyorum da değil ama aşırı kararsız kaldım, aralarındaki farklar nedir mesela tam olarak?
11 ve 12'nin desteği bu yıl bitecek sanırsam yani 13'ünde ömrü çok olmaz artık 2021'de piyasaya sürüldü zaten S24 FE en mantıklı seçenek.

S24 FE kesinlikle. İkisi arasında fark çok iPhone 13'ün vadesi yavaş yavaş doluyor artık.
Hocam Instagram'daki fotoğraf kalitesi mevzusu vesaire için kafamda var iPhone, çok fazla fotoğraf paylaşan, hikaye atan bir insanım ve Instagram'ın sürekli Android'de kaliteyi düşürdüğünü söylüyorlar, Samsung'un yeni modelleri için de geçerli mi bu?

Hocam Instagram'daki fotoğraf kalitesi mevzusu vesaire için kafamda var iPhone, çok fazla fotoğraf paylaşan, hikaye atan bir insanım ve Instagram'ın sürekli Android'de kaliteyi düşürdüğünü söylüyorlar, Samsung'un yeni modelleri için de geçerli mi bu?

Ve bu live photo mevzusunu vesaire Android'e de getirmişler ama Instagram'da yine paylaşabiliyor muyuz mesela?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı