S24 vs iPhone 13

Herkese selamlar, şu an iPhone 11 kullanıyorum telefonu yenilemek istiyorum bu hafta sonuna kadar telefonu alacağım iki model arasında kaldım. Telefondan bekletim şu şekilde kamerası iyi olsun (Instagram hikayesi dahil) ekranı güzel olsun çünkü film dizi vs telefondan izliyorum ve pil ömrü 1 güne yetsin şu an kullandığım iPhone 11 maalesef batarya konusunda çok üzüyor genel olarak pil sıkıntısı olduğunu düşünüyorum IPhone'larda fakat Instagram hikayesinden dolayı da Android'den korkuyorum tavsiyeleriniz nelerdir? Teşekkürler.
İPhone 13 ile 1 günü çıkaramazsınız. Sabah aldınız, kullanmaya başladınız. İkindiye doğru biter şarjı delirirsiniz.

iPhone 13 ile 1 günü çıkaramazsınız. Sabah aldınız, kullanmaya başladınız. İkindiye doğru biter şarjı delirirsiniz.

İkinci el bir 14 buldum pili 97 seviyesinde 15 ay garantisi devam ediyormuş aklım biraz ona kaydı gibi kamera açısından hangi model iyidir S24 mü peki yoksa IP14 mü?

İkinci el bir 14 buldum pili 97 seviyesinde 15 ay garantisi devam ediyormuş aklım biraz ona kaydı gibi kamera açısından hangi model iyidir S24 mü peki yoksa IP14 mü?
Mert baytemurun videosu vardı. S23 14 ü geçiyor. 24 boşa para. Vaadettiği bir şey yok sadece 7 yıl güncelleme desteği. Ama ben bile sadece yazın çalışıp iPhone 13 aldıysam (önceki telefonumu 2 yıl kullandım.) bir telefonu 7 yıl kullanmazsınız. Ben bir markanın fanboyu asla değilim. Ama eğer iPhone'dan feragat edilmişse de Samsung’un çöp 25w exynoslu işlemcili evrenine hiç girmem babalar gibi kaçak 144 hz redmimi kullanır geçerim. Tr de alabilirsiniz ama 2 katı fiyat farkıyla.

Onun dışında 30-40 binlere 2. El almadım. Aldırtmam da çok doğru olmaz.

S24 iPhone 15 rakibi hocam.

Hahaahhaaa IP 13 ile düşününce S24'ün sadece ekran + sı var ayrıca Exynos CPU alınmaz A54 kullanıyorum ve önermem iOS gibi stabil değil. Ki kamera olarak 13 daha iyi(gece kamerası hariç ama onda bile hala iyidir.)

Ben Apple'dan yana yatırımımı yapardım net 14 derim ben olsam.Hatta 14+ daha iyi olur

Hahaahhaaa IP 13 ile düşününce S24'ün sadece ekran + sı var ayrıca Exynos CPU alınmaz A54 kullanıyorum ve önermem iOS gibi stabil değil. Ki kamera olarak 13 daha iyi(gece kamerası hariç ama onda bile hala iyidir.)

Ben Apple'dan yana yatırımımı yapardım net 14 derim ben olsam.Hatta 14+ daha iyi olur
Ekranı, bataryası, güncelleme ömrü, ve işlemcisi kısacası herşeyi daha iyi. Kullandığınız A54 amiral gemisi bir cihaz değil yani iPhonelar ile karşılaştırmanız mantıksız çünkü iPhone'un SE hariç tüm modelleri amiral gemisidir. Ayrıca 13'ün kamerası daha iyi değil. Al-sat yapacaksan S24+ yerine 14 alınabilir ancak al-sat yapmayacaksan 14 alarak çok saçma bir karar vermiş olursun.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı