iPhone 13 vs S24 FE

Bütçe
35000
S24 Ultra ve S25 arasından hangisi mantıklı olur hocam. Eğer iPhone 16 ben alamadan zam yerse Android'e yöneleceğim bende.
S25 ile birlikte artık Snapdragon Elit işlemcisine geçiyor Samsung, iyi bir iyileştirme şahsen.

S24 Ultra ise tasarım olarak bence daha göze hoş geliyor, kamerası ve ekranı da S25'e göre bir tık daha iyi. Elbette boyutta ciddi bir faktör, S24 Ultra 6,8 iken S25 6,2.

Temel olarak S24 Ultra tavsiye edebilirim boyut sorun olmayacak ise zira 8 Gen 3 işlemcisi de epey uzun süre akıcı bir deneyim sunacaktır.

S25 ile birlikte artık Snapdragon Elit işlemcisine geçiyor Samsung, iyi bir iyileştirme şahsen.

S24 Ultra ise tasarım olarak bence daha göze hoş geliyor, kamerası ve ekranı da S25'e göre bir tık daha iyi. Elbette boyutta ciddi bir faktör, S24 Ultra 6,8 iken S25 6,2.

Temel olarak S24 Ultra tavsiye edebilirim boyut sorun olmayacak ise zira 8 Gen 3 işlemcisi de epey uzun süre akıcı bir deneyim sunacaktır.

Çok uzun zamandır iOS kullanıyorum iPhone 16 Pro alacaktım zam yedi vazgeçtim. Düz 16 alayım dedim araba değiştik hocam cepte para yok şu an. Bu vergi olaylarından sağlam zam yiyecek gibi IPhone'lar eğer öyle bir durum olursa şu an alma şansım çok yok gibi mecbur Android'e yöneleceğim sanırım. S25+ ile karşılaştırmak daha doğru olur düz S25 de kompakt güzel geliyor 128 de bana yetecektir bataryası günü çıkarak mıdır S25'in?

Çok uzun zamandır iOS kullanıyorum iPhone 16 Pro alacaktım zam yedi vazgeçtim. Düz 16 alayım dedim araba değiştik hocam cepte para yok şu an. Bu vergi olaylarından sağlam zam yiyecek gibi IPhone'lar eğer öyle bir durum olursa şu an alma şansım çok yok gibi mecbur Android'e yöneleceğim sanırım. S25+ ile karşılaştırmak daha doğru olur düz S25 de kompakt güzel geliyor 128 de bana yetecektir bataryası günü çıkarak mıdır S25'in?
Snapdragon Elit işlemcisinin iddialı olduğu konulardan birisi pil optimizasyonu, S25 4000mah ile günü çıkarabilir ortalama 5-5,5 saat ekran süresi vaad edebilir.

S24+ 4900 mah + Exynos 2400 ile günü çıkarabiliyor - S25'de Elit işlemcisi ve 4000mah ile ucu ucuna da olsa çıkaracaktır diye düşünüyorum.

Snapdragon Elit işlemcisinin iddialı olduğu konulardan birisi pil optimizasyonu, S25 4000MAH ile günü çıkarabilir ortalama 5-5, 5 saat ekran süresi vaat edebilir.

S24+ 4900 mAh + Exynos 2400 ile günü çıkarabiliyor - S25'te Elit işlemcisi ve 4000MAH ile ucu ucuna da olsa çıkaracaktır diye düşünüyorum.

Hocam iPhone 16 128 GB aldım 61.999TL'ye

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı