Demek istediğimi yanlış anlamışsınız. Arkadaş 68 milyar renk, 12 GB RAM (13'ün 3 katı) demiş. Bende mesajda kısaca sayıların değil kullanılan malzemenin kalitesinin önemli olduğunu öne sürdüm. Xiaomi cihazlar yıllarca bu ilizyon numarasını yaptılar, yersen.
Hocam bu kanıya nasıl vardınız ki
İp13 gerçekten güzel performans veren bir cihaz s24+ aldım ve 2 sene kullanmak istemiyorum kasmadan stabil çalışmasını istiyorumAndroid kullandım Samsung da ama a serisi ve belirli bir süre sonra aşırı kasmaya başladı aynı şekilde arkadaşlarımın 4 yıllık IP11'i hala mükemmel çalışıyor kamerası son derece iyi
Hocam aynı şekilde s24+ 37 k ip13 le aynı gibi fiyatı sizce ne almalıyım
Android kullandım Samsung da ama a serisi ve belirli bir süre sonra aşırı kasmaya başladı aynı şekilde arkadaşlarımın 4 yıllık IP11'i hala mükemmel çalışıyor kamerası son derece iyi.
İsterse 128 GB RAM kullansın 4 GB RAM'li iPhone cihazlardan daha stabil çalışamaz. Kamerası da isterse 500 MP olsun sensör kalitesi IPhone'nin daha iyi olduğu için iPhone daha kaliteli çekim yapacaktır. 68 milyar renk olayına da inanmıyorum. 2 cihazı da eline alınca Samsung'un ekranı daha canlı ve kaliteli duruyor. Kısaca sayılar değil kullanılan malzemeler önemli.
Sen Realme 11 alabilirsin o zaman. Ben iPhone ve S serisi ile devam.Apple iPhone 13 - Xiaomi 14T (512 GB) Karşılaştırması - Epey
Epey - Apple iPhone 13 - Xiaomi 14T (512 GB) özellik ve fiyat karşılaştırmasıwww.epey.com
Haklısın sayılar yalan söylüyor. IPhone'nin bizi enayi yerine koyduğu nasılsa satılıyor dediği bir sürü noktayı görmezden gelirsek gerçektende iPhone alınır.
Çoğu telefonuna 60Hz yenilenme hızı koyması.
iPhone 16 Pro'nun bile 3500 mAh bataryası olması.
Hep aynı bazen çok küçük farklarla telefon özelliklerini yükseltip satması.
Artırılabilir hafıza olmaması( herkeste var bunda yok neden acaba)
Sensör diye tutturup 10 12 MB kamera koyması haklısın bunlar kabul edilebilir.
Realme 11 4G de bile 67 watt hızlı şarj var iPhone 16 Pro tepe modelinde 25 watt hızlı şarj var şaka gibi
Haklısın aynı özelliklere sahip iPhone ve başka bir markanın modelini ele alınca fiyatının 1'e 2 olması çok mantıklı çünkü o iPhone
Bakmak ve görmek arasındaki fark bu işte. Sen bakıyorsun ben görüyorum. Dahada cevap yazmam sana.Sen Realme 11 alabilirsin o zaman. Ben iPhone ve S serisi ile devam.
Knk Samsung veya iPhone harici öyle realme gibi markalar almam Xiaomi iyi diyorlardı hızlı şarja ve 108mp kamera için aldım ve pişman oldum ip13 alıcam gibi inşallah pişman olmam şimdi bakıyorum kameralara ve ip13 s24+ den bile daha iyi akşama alıcam inşallah pişman olmamApple iPhone 13 - Xiaomi 14T (512 GB) Karşılaştırması - Epey
Epey - Apple iPhone 13 - Xiaomi 14T (512 GB) özellik ve fiyat karşılaştırmasıwww.epey.com
Haklısın sayılar yalan söylüyor. IPhone'nin bizi enayi yerine koyduğu nasılsa satılıyor dediği bir sürü noktayı görmezden gelirsek gerçektende iPhone alınır.
Çoğu telefonuna 60Hz yenilenme hızı koyması.
iPhone 16 Pro'nun bile 3500 mAh bataryası olması.
Hep aynı bazen çok küçük farklarla telefon özelliklerini yükseltip satması.
Artırılabilir hafıza olmaması( herkeste var bunda yok neden acaba)
Sensör diye tutturup 10 12 MB kamera koyması haklısın bunlar kabul edilebilir.
Realme 11 4G de bile 67 watt hızlı şarj var iPhone 16 Pro tepe modelinde 25 watt hızlı şarj var şaka gibi
Haklısın aynı özelliklere sahip iPhone ve başka bir markanın modelini ele alınca fiyatının 1'e 2 olması çok mantıklı çünkü o iPhone
Yani ama daha inceliyorum tek fark Hz farkıKnk Samsung veya iPhone harici öyle realme gibi markalar almam Xiaomi iyi diyorlardı hızlı şarja ve 108mp kamera için aldım ve pişman oldum ip13 alıcam gibi inşallah pişman olmam şimdi bakıyorum kameralara ve ip13 s24+ den bile daha iyi akşama alıcam inşallah pişman olmam
Boşver kanka, arkadaş Realme kullanmaya devam etsin.Knk Samsung veya iPhone harici öyle realme gibi markalar almam Xiaomi iyi diyorlardı hızlı şarja ve 108mp kamera için aldım ve pişman oldum ip13 alıcam gibi inşallah pişman olmam şimdi bakıyorum kameralara ve ip13 s24+ den bile daha iyi akşama alıcam inşallah pişman olmam
Yani ama daha inceliyorum tek fark Hz farkı
Android kullandım Samsung da ama a serisi ve belirli bir süre sonra aşırı kasmaya başladı aynı şekilde arkadaşlarımın 4 yıllık IP11'i hala mükemmel çalışıyor kamerası son derece iyi
Hocam aynı şekilde S24+ 37 k IP13 le aynı gibi fiyatı sizce ne almalıyım
İP13 gerçekten güzel performans veren bir cihaz S24+ aldım ve 2 sene kullanmak istemiyorum kasmadan stabil çalışmasını istiyorum
Hocam ip13 mu peki s24+ ,s23 veya s24 fe miBoşver kanka, arkadaş Realme kullanmaya devam etsin.