iPhone 13 vs Samsung Galaxy S23

İsterse 128 GB RAM kullansın 4 GB RAM'li iPhone cihazlardan daha stabil çalışamaz. Kamerası da isterse 500 mp olsun sensör kalitesi iPhone'nin daha iyi olduğu için iPhone daha kaliteli çekim yapacaktır. 68 milyar renk olayına da inanmıyorum. 2 cihazı da eline alınca Samsung'un ekranı daha canlı ve kaliteli duruyor. Kısaca sayılar değil kullanılan malzemeler önemli.

Apple fanatikliği yapmadım, fanatiklik yapsam arkadaşa S serisi cihaz yerine iPhone cihaz önerirdim. Objektif oldum. Xiaomi çıktığı yıldan beri yok şöyle kamera yok şöyle batarya diyerekten göz boyadılar ama cihazların incelemelerine ve kalitelerine baktığımız zaman hala daha S ve iPhone cihazlarının yanına yaklaşamıyorlar.

Bilgisayardan oyun oynuyorum telefondan öyle oyun oynama gibi bir derdim yok ama Instagram performansı ve minimum 2 yıl boyunca kasmadan kullanmam lazim.

Ha işte bende bizim milletin bu durumunu anlamıyorum, hocam influncer mısınız?(ciddi soruyorum) eğer değilseniz Instagram'da paylaşacağınız iki fotoğraf 3-5 anı videosu o kadar bu iPhone almak için bir neden değil. Bizim millette bir saçmalık başladı sanırsın hepsi sosyal medya fenomeni ki Android'de o Instagram sorunu artık yok gibi bir şey.

Apple fanatikliği yapmadım, fanatiklik yapsam arkadaşa S serisi cihaz yerine iPhone cihaz önerirdim. Objektif oldum. Xiaomi çıktığı yıldan beri yok şöyle kamera yok şöyle batarya diyerekten göz boyadılar ama cihazların incelemelerine ve kalitelerine baktığımız zaman hala daha S ve iPhone cihazlarının yanına yaklaşamıyorlar.

Haklısınız, Xiaomi her zaman Samsung S ve Apple'dan geride. Asla tercih edeceğim bir marka olmaz ama 128 GB RAM 4 GB RAM, 500MP kamera olayını falan biraz abartmışsınız sanki. O donanımdaki Reeder bile stabil çalışır. O yüzden fanboy diye yorumlanmış olabilir yorumunuz.

Apple fanatikliği yapmadım, fanatiklik yapsam arkadaşa s serisi cihaz yerine iPhone cihaz önerirdim. Objektif oldum. Xiaomi çıktığı yıldan beri yok şöyle kamera yok şöyle batarya diyerekten göz boyadılar ama cihazların incelemelerine ve kalitelerine baktığımız zaman hala daha s ve iPhone cihazlarının yanına yaklaşamıyorlar.

Objektiflik yoktu hocam yazdığınızda. Yok 128 GB RAM olsa da stabiliteyi tutturamazlar vs. objektiflik iki cihazı yan yana alırsınız aynı fiyattaki(ki Apple o kadar pahalı ki neredeyse Android tarafında o fiyatta telefon yok). Dersiniz ki bu olmamış. Ben 5 yıldır hiçbir Android sürümünün kastığını görmedim düzgün donanım kullanıyorsanız.

Uzun ömür peki uzun ömürden kastım kasmadan uzun süre kullanmak.

Kasan telefon diye bir şey kalmadı 20k üstü bütçede.

Objektiflik yoktu hocam yazdığınızda. Yok 128 GB RAM olsa da stabiliteyi tutturamazlar vs. objektiflik iki cihazı yan yana alırsınız aynı fiyattaki(ki Apple o kadar pahalı ki neredeyse Android tarafında o fiyatta telefon yok). Dersiniz ki bu olmamış. Ben 5 yıldır hiçbir Android sürümünün kastığını görmedim düzgün donanım kullanıyorsanız.
Demek istediğimi yanlış anlamışsınız. Arkadaş 68 milyar renk, 12 GB RAM (13'ün 3 katı) demiş. Bende mesajda kısaca sayıların değil kullanılan malzemenin kalitesinin önemli olduğunu öne sürdüm. Xiaomi cihazlar yıllarca bu ilizyon numarasını yaptılar, yersen..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı