Öncelikle merhaba arkadaşlar. Hangi telefonu alsam kararsız kaldım. Şu an ya S23 FE ya S24 FE ya da 3. tercih olarak iPhone 13 mü alsam diyorum fakat arayüz açısından hızlı bir telefon istiyorum. Sizce hangisini almalıyım? Maksimum bütçe 38.000.
Hocam Xiaomi dışında bir öneri olsa daha iyi olur, Xiaomi ile kötü bir anım var da
Hocam Xiaomi dışında bir öneri olsa daha iyi olur, Xiaomi ile kötü bir anım var da![]()
Öyle bişey düşündüm fakat yurtdışında fazla bir tanıdığım yok bi de ana telefonum olarak kullanacağım için kayıt ücreti sıkıntı çıkartmaz mıYurt dışı alabiliyorsanız iPhone 15 Pro veya S24 Ultra alabilirsiniz.
Öyle bir şey düşündüm fakat yurt dışında fazla bir tanıdığım yok bir de ana telefonum olarak kullanacağım için kayıt ücreti sıkıntı çıkartmaz mı?
Hocam yurtdışından alsam bi de üstüne türkiyeden ip 8 alsam iki telefon arasında arayabilme özelliğini kullanabilir miyim, öyle bi özellik duymuştum ya da öyle bi özellik var mı8ay açık kalıyor bu süre zarfında para bulamazsanız sıkıntı yaratır. Ya da 8 ay kullanıp geriye kalan 4 ay iPhone 6S gibi bir telefon kullanırsınız.
Hocam Xiaomi dışında bir öneri olsa daha iyi olur, Xiaomi ile kötü bir anım var da![]()
Öneriniz için teşekkür ederim fakat Xiaomi ye bi türlü ısınamıyorum. Ama dediğim gibi tekrardan teşekkür ederim yardımınız içinYüksek segment cihaz bu eski telefonunuz giriş segment ise kötü olur.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.