iPhone 13 vs Samsung S23

Bütçe
40000
Gelecekte değer kaybı yaşanmaması için elbette iphone , iphone 11 prolar hala 20k bandında , ama s21 ultralar da mesala 20k bandında satılıyor ama iphone alıcısı her türlü daha fazla. S23 ya da s25 serisi beklenmeli bence.

S24'e çıkılıyorsa, Plus'a da çıkılmalı bence. 3K fiyat farkına kesinlikle değer. Onun dışında, S23'ten çıkılması gereken cihaz S24+. S23 ile S24 arasında fiyat farkına değecek bir şey yok. Ama Plus ile var.
Ekran boyutu problem degilse S24 Plus oyun icin daha iyi olur, ekran çözünürlüğü de daha yuksek. S23 ile S24 arasinda değecek fiyat farki var bence. Daha yuksek performans, 7 sene güncelleme destegi, daha iyi panel.

Ekran boyutu problem degilse S24 Plus oyun icin daha iyi olur, ekran çözünürlüğü de daha yuksek. S23 ile S24 arasinda değecek fiyat farki var bence. Daha yuksek performans, 7 sene güncelleme destegi, daha iyi panel.
Ekran parlaklığı biraz artırılmış ve işlemci değiştirilmiş. Kamera konusunda ise hiçbir fark yok. Tek kayda değer özellik 7 sene güncelleme diyebiliriz. Ve 7K fiyat farkı var. Bana sorarsan 7K iyi para, bu yüzden sadece 7 sene güncelleme için S24 almazdım. Ama S24+ ile S23 arasında, 4 GB RAM, ekran, batarya ve şarj hızı, işlemci, 4 sene daha fazla güncelleme gibi kesinlikle kayda değer farklar var. Ve aralarında 10K fiyat farkı var. Yani S24'e çıkılıyorsa, bana sorarsan kesinlikle 3K daha fazla verip çok daha iyi özelliklerle S24+'a çıkılmalı. Bu yüzden bence S24, S23 ile S24+ arasında eziliyor. Tabii ki, belki arkadaş en güncel kompakt telefonu istiyordur. O zaman tercih edilebilir. Ben olsam S24 yerine S23 alıp, 7K'ya da Buds 2 Pro veya Watch 6 alırdım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı