iPhone 13 vs Samsung S23

spartaxus

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba.
Samsung S23 ile iPhone 13 arasında kaldım. Çok fazla oyun oynayan biri değilim, şarjı iyi gitsin, donma olmasın ve kamerası da iyi olsun. Bu özellikler benim için yeterli. Ayrıyeten Samsung marka tabletim var, hangisini önerirsiniz?

Arkadaşlar merhaba.
Samsung S23 ile iPhone 13 arasında kaldım. Çok fazla oyun oynayan biri değilim, şarjı iyi gitsin, donma olmasın ve kamerası da iyi olsun. Bu özellikler benim için yeterli. Ayrıyeten Samsung marka tabletim var, hangisini önerirsiniz?

Hocam, mantıksız bir karşılaştırma olmuş. Biri 3 nesil önceki telefon diğeri 1 nesil önceki telefon fakat, S23'ün 256 GB Depolamaya sahip olan modeli daha iyi.

Batarya ikisinde de çok iyi sayılmaz. Ekran olarak S23; kamera olarak da iPhone 13 üstün. Genele bakarsak S23 daha F/P bir cihaz.

Arkadaşlar merhaba.

Merhaba. Samsung S23 almanızı tavsiye ederim. Hazır tabletiniz de var. Yavaş-yavaş ekosistem kurarsınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı