iPhone 13 vs Samsung S24 FE

S24FE çünkü iPhone 13 hem eskidi hem ısınıyor. Zaten o da 60Hz. Yeni IPhone'larda iyi tasarım(bana göre) ve kayda değer donanım güncellemesi gelmediği için iPhone kullanımını bıraktım.

Evet. Bütçeniz varsa 16e daha iyi olur.

16e pil açısından ve daha güncel olduğundan daha iyi. Ayrıca Type-C ile geliyor şarj ettiğiniz başka cihazlar varsa tek kablo işinizi görür. Tek eksiği tek arka kameralı olması.

Son düzenleyen: Moderatör:
16e de oldukça güzel bence evet ancak aklım birazcık şeye takılıyor tek kamerası olması düşündürdü.

Bence 16e alma ama kamera olayına takılmana gerek yok çünkü iPhone 16'nın kamerası var gayet kaliteli yani sadece 0.5 yok düz modele göre.

Bence 16e alma ama kamera olayına takılmana gerek yok çünkü iPhone 16'nın kamerası var gayet kaliteli yani sadece 0.5 yok düz modele göre.

16e çok bana da yatmadı zaten ama 13-14 ve S24 FE arasında gidip geliyorum isteğim IPhone'dan yana ancak güncelleme olayı bir tık şey geliyor 60Hz falan çok dert değil benim için.

13 alınmaz.

15 veya 16e alınır.

Bütçemi bir tık aşıyor Max 45k gibi bir bütçe düşünüyorum iOS denemek istediğim içinde 14 biraz cazip geliyor. 13 almak istiyordum güncelleme için 14'e kadar bütçe attırıcam gibi duruyor bu sefer de S24 falan da işin içine giriyor o sebepten oldukça arada kaldım.

Bütçemi bir tık aşıyor Max 45k gibi bir bütçe düşünüyorum iOS denemek istediğim içinde 14 biraz cazip geliyor. 13 almak istiyordum güncelleme için 14'e kadar bütçe attırıcam gibi duruyor bu sefer de S24 falan da işin içine giriyor o sebepten oldukça arada kaldım.

Bütçe 45 oluyorsa S25 alinir, küçük telefonlar arasinda rakipsiz o fiyatta.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı