iPhone 13 vs Samsung S24

Cevaplar için teşekkür ederim. Ama şimdi baktım S24 40k lira bandında satılıyor. 35k gördüm PTT AVM de ama kapanmıs sanırım siteye giremiyorum linki. iPhone 13 33K ya alabiliyorum. S24 FE benim için çok büyük bu nedenle iPhone 13 tercih edeceğim sanırım. Bu fiyat aralığında baska önerisi olan var mı?

Cevaplar için teşekkür ederim. Ama şimdi baktım S24 40k lira bandında satılıyor. 35k gördüm PTT AVM de ama kapanmıs sanırım siteye giremiyorum linki. iPhone 13 33K ya alabiliyorum. S24 FE benim için çok büyük bu nedenle iPhone 13 tercih edeceğim sanırım. Bu fiyat aralığında baska önerisi olan var mı?

Alacaksanız PTT AVM'den almayın önerimdir hocam.

Ben girdim hocam.

iPhone SE de kal bence bozulana kadar gayet iyi telefon ama para konusunda rahatsan yükselt.

iPhone SE 2 yıldır kullanıyorum artık bıktım hocam ekranı o kadar küçükki yani 4.7 inç de çok kücük tamam büyük sevmiyorumda bu da artık çok kücük gelmeye basladı bana.

Kesinlikle alınır diye bir şey denilemez. 35.000 TL veriyorsun ve 60 Hz. Sırf Apple diye almak saçmalıktır.

Hadi 60 Hz geçtim eski telefon.
valla hocam 60 hz falan çok fark etmez benim için apple fanboylugu var bende galiba biraz iphone alcam gibi

Technopat Haberler

Geri
Yukarı