METE KARABACAK
Kilopat
Apple merakınız ya da ekosistem varsa kesinlikle alınır ama bun bilmenizde fayda S24 çok daha güçlü bir telefon.
Cevaplar için teşekkür ederim. Ama şimdi baktım S24 40k lira bandında satılıyor. 35k gördüm PTT AVM de ama kapanmıs sanırım siteye giremiyorum linki. iPhone 13 33K ya alabiliyorum. S24 FE benim için çok büyük bu nedenle iPhone 13 tercih edeceğim sanırım. Bu fiyat aralığında baska önerisi olan var mı?
Ben girdim hocam.Cevaplar için teşekkür ederim. Ama şimdi baktım S24 40k lira bandında satılıyor. 35k gördüm PTT AVM de ama kapanmıs sanırım siteye giremiyorum linki. iPhone 13 33K ya alabiliyorum. S24 FE benim için çok büyük bu nedenle iPhone 13 tercih edeceğim sanırım. Bu fiyat aralığında baska önerisi olan var mı?
Ben girdim hocam.
Alacaksanız PTT AVM'den almayın önerimdir hocam.
Bende telefondan girebildim PC'de sorun var sanırsam.
Neden peki?
iPhone SE de kal bence bozulana kadar gayet iyi telefon ama para konusunda rahatsan yükselt.
valla hocam 60 hz falan çok fark etmez benim için apple fanboylugu var bende galiba biraz iphone alcam gibiKesinlikle alınır diye bir şey denilemez. 35.000 TL veriyorsun ve 60 Hz. Sırf Apple diye almak saçmalıktır.
Hadi 60 Hz geçtim eski telefon.
iPhone 13 alınmaz. Ama eğer denemek istiyorsanız alın. Bence S24 alınır.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.