IPhone 13 vs Samsung S24

Katılıyorum fena telefon değil fakat burada ios’dan honoros’a geçişte belki alışmanız zaman alabilir.
Hocam, Huawei Honor hiç sevemedim. Bende pek iyi anıları yok.

Sorun degil. Xiaomi 14T Pro'ya ne dersin? Kucuk telefon istersen biraz butceni zorlayip son model olan iPhone 16e'yi almani oneririm.
14T Mantıklı geldi. 16'e içinde 16-Enayi diyorlar sizin yorumlarınız neler?

Hocam istediklerinize dayanarak tekrar söylüyorum bence 60hz’e okeyseniz İp13 alabilirsiniz. Ne de olsa uzun süre kullanacaksınız.
Hocam, Bundan bir iki ay önce dayımın bilgisayarını aldım 144 HZ'di biraz kullandım sonra 60'HZ'e geçince baya kasıyor gibi geldi alıştım ama, Bence iPhone 13 Okay ya. Ve ben oyun oynamadığım için koymaz bana 60 HZ

Onu diyenler sadece arka tasarimindaki tek lens kameraya bakip salliyorlar. Apple telefonda 8 GB RAM efsane bir sey. 40 bin TL ustelik. Fakat kalite olarak 14T Pro modeli daha iyi fotograf ve video'da.

Onu diyenler sadece arka tasarimindaki tek lens kameraya bakip salliyorlar. Apple telefonda 8 GB RAM efsane bir sey. 40 bin TL ustelik. Fakat kalite olarak 14T Pro modeli daha iyi fotograf ve video gecer.
Hocam, geniş açıyı çok abartıyorlar. 8'den geçen ben için koymaz mesela.

Hocam ben arkadaşın önerdiği 14T Pro’yu öneriyorum. Hem kamera olarak, hem ekran olarak, hem dayanıklılık olarak çoğu açıdan fiyatının çok üstünde bir telefon olduğunu düşünüyorum. Hem bütçenizede uyuyor. Ben 14t Pro’dan yanayım ve pişman olacağınızı sanmam.

Hocam, Bundan bir iki ay önce dayımın bilgisayarını aldım 144 HZ'di biraz kullandım sonra 60'HZ'e geçince baya kasıyor gibi geldi alıştım ama, Bence iPhone 13 Okay ya. Ve ben oyun oynamadığım için koymaz bana 60 HZ
14T Pro da 144 HZ. Akici bir telefon.

Arkadaşlar merhaba, sene sonunda emektar cihazımı yükselteceğim. Benim için önemli olanlar:
Video çekeceğim, kalite önemli.
Uzun yıllar kullanacağım için stabilizasyon önemli. Şu an iPhone 8 kullanıyorum, yaşlı bir cihaz ama çok memnunum, kasmıyor, 4K 60 FPS video çekiyor, renk konusunda üzmüyor (güneş altında çok zorluyor ama).
Pil önemli değil, Wireless MagSafe powerbank aldım.
Bol bol resim çekiyorum, sosyal medyada aktifim.
Oyun oynamam o kadar.
Sizce ne almalıyım?

S24 alınır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı