IPhone 13 vs Samsung S24

Hocam 8K diyorlar birde, S24'de 8K Video çekme durumu var mı? Birde ben küçük telefon seviyorum babamda Note 12 Pro plus 5G var o kadar gereksiz büyük ki, Küçükken kullandığım TAB-3 geliyor aklıma

Hocam 8K diyorlar birde, S24'de 8K Video çekme durumu var mı? Birde ben küçük telefon seviyorum babamda Note 12 Pro plus 5G var o kadar gereksiz büyük ki, Küçükken kullandığım TAB-3 geliyor aklıma
Var. 8k 30 fps video çekiyor.

Apple'ında işte saçma sapan huyu var. Neden 60 hz koyarsın ki? Pro serisini satmak için bu kadar düşmeye gerek yok.
Maalesef tr’de pro dediniz mi 2 katı fiyat biniyor. İphone 11’de bile.. Cidden inanılır gibi değil.

Hocam 8K diyorlar bir de, S24'te 8K Video çekme durumu var mı? Bir de ben küçük telefon seviyorum babamda Note 12 Pro Plus 5G var o kadar gereksiz büyük ki, Küçükken kullandığım Tab-3 geliyor aklıma

Evet S24'te S24+ da 8K video çekebiliyor. Küçük telefon seviyorsanız da S24 kötü tercih değil dediğim gibi bu kişiden kişiye değişen bir durum zaten.

S23 Ultra modeline baktınız mı hiç? hemen hemen fiyatlar aynı. Daha uzun vadede kalıcı olabilir.

Aslında S23 Ultra 12-256 gb ile aralarında baya az bir fiyat var S24 Plus’ın. Karar vermesi zor…

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…