IPhone 13 vs Samsung S24

S23 ultra'nın kamerası 200 MP iken S24'ün 50 MP... Arkadaş fotoğraf çektiğinden bahsettiği için bu büyük bir avantaj ama evet küçük ekran değil maalesef. Benim tercihim S23 Ultra'dan yana olurdu.

S21FE zaten kronik batarya sorunlu bir model. Gayet de akıcı bir telefon animasyonları size öyle gelmiştir veya ömrünüzde hiç 120Hz bir ekran deneyimlememişsinizdir.

S21FE 1 yıl boyunca kullanan biri olarak emin olun akıcılık olarak One UI 6.1 sınıfta kalıyor. One UI 7 ile düzelttiler mi bilmiyorum. Ekran akıcılığında bir sıkıntım yok zaten. Sorun uygulamaların açılma süreleri, arka plandaki uygulamaya geçiş yapmak gibi gibi gündelik işlemler.

S21FE 1 yıl boyunca kullanan biri olarak emin olun akıcılık olarak One UI 6.1 sınıfta kalıyor. One UI 7 ile düzelttiler mi bilmiyorum. Ekran akıcılığında bir sıkıntım yok zaten. Sorun uygulamaların açılma süreleri, arka plandaki uygulamaya geçiş yapmak gibi gibi gündelik işlemler.

Bu konuda Apple daha başarılı haklısınız. Zaten iPhone size fazla bir inovasyon sunmuyor sıradan özellikleri kullanılabilir hale getirmeye çalışıyor ve burada da güzel bir fiyat farkı bindiriyor... Ama kameradaki saçma sapan renk paleti mi denir bilmiyorum ama o iPhone ile çekilmiş gerçekten uzak fotoğrafları ben beğenmiyorum şahsen.

Bu konuda Apple daha başarılı haklısınız. Zaten iPhone size fazla bir inovasyon sunmuyor sıradan özellikleri kullanılabilir hale getirmeye çalışıyor ve burada da güzel bir fiyat farkı bindiriyor... Ama kameradaki saçma sapan renk paleti mi denir bilmiyorum ama o iPhone ile çekilmiş gerçekten uzak fotoğrafları ben beğenmiyorum şahsen.

Açıkçası ben S21feyi 11.000TL'ye satıp 11.500TL'ye iPhone 11 aldım fiyat farkı beni bağlamadı. Fakat dediğiniz doğru. Muadilleri ile çok fazla fiyat farkı oluşuyor. One UI 7 ile animasyonları daha kullanışlı ve stabil bir hale getirdiler. Eğer bu tür sorunlar çözülmeye devam edilirse bende Samsung'a geçmeyi düşünüyorum. Premium hissiyat konusu için S23 çok hoş geliyor ayrıca kullanım ve batarya süreside bir o kadar hoş.

İlk dediğiniz durum sanıyorum ki uygulamaların yerini değiştirme vs durumu. Bu tamamen ios’un yazılımıyla alakalı bir durum. Çok stabil, uyumlu ve hızlı bir ilşletim sisteminin getirdiği bazı dezavantajlarlardan biri. Ayrıca Apple fazla bir inovasyon sunmuyor demişsiniz, Androiddeki özelleştirme kadar detaylı değil Apple’daki fakat onunda ekosistemi dünyada tek ;) İkincisi de hiç “Pro” versiyon bir İphone’un kamera karşılaştırmasını izlediniz veya deneyimlediniz mi?

Açıkçası ben S21feyi 11.000TL'ye satıp 11.500TL'ye iPhone 11 aldım fiyat farkı beni bağlamadı. Fakat dediğiniz doğru. Muadilleri ile çok fazla fiyat farkı oluşuyor. One UI 7 ile animasyonları daha kullanışlı ve stabil bir hale getirdiler. Eğer bu tür sorunlar çözülmeye devam edilirse bende Samsung'a geçmeyi düşünüyorum. Premium hissiyat konusu için S23 çok hoş geliyor ayrıca kullanım ve batarya süreside bir o kadar hoş.

Güzel bir güncelleme olduğunu duydum. (bizzat deneyimlemedim ama oda arkadaşlarımdan biri S24FE biri S23FE kullanıyor ikisi de beğendi.)

Güzel bir güncelleme olduğunu duydum. (bizzat deneyimlemedim ama oda arkadaşlarımdan biri S24FE biri S23FE kullanıyor ikisi de beğendi.)

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bendeki durum tamamen böyleydi. Hızlı işlemlerde telefon hem ısınıyor hem donuyordu. Ekrani çok güzeldi. iPhone 11 bu konuda iğrenç.

İlk dediğiniz durum sanıyorum ki uygulamaların yerini değiştirme vs durumu. Bu tamamen IOS'un yazılımıyla alakalı bir durum. Çok stabil, uyumlu ve hızlı bir ilşletim sisteminin getirdiği bazı dezavantajlarlardan biri. Ayrıca Apple fazla bir inovasyon sunmuyor demişsiniz, Android'deki özelleştirme kadar detaylı değil Apple'daki fakat onunda ekosistemi dünyada tek ;) İkincisi de hiç “Pro” versiyon bir IPhone'un kamera karşılaştırmasını izlediniz veya deneyimlediniz mi?

Hayır uygulamalar arasında geçişten bahsettim. iOS yazılımını topu topu 16 telefona entegre ettiği için stabil olması da bundan kaynaklanıyor gayet normal. Ekosistem konusunda haklısın ona da lafım yok.

Pro modellere gelecek olursak asla kötü değiller yanlış anlaşılmasın, pahalılar ve hep daha iyi Android telefonlar olabiliyor fiyat bandında. Ve bu benim kişisel tercihim bazısı bunu daha da seviyordur bilemem, kamerada iPhone ile çekildiğini aşırı belli eden bir renk tonu oluyor, bunu beğenmiyorum ve bana göre gerçekçilikten uzak bir deneyim sunuyor. Evet daha geçen hafta bir tanıdığıma 16 Pro Max aldık 1-2 saat inceleme fırsatım oldu.

Hayır uygulamalar arasında geçişten bahsettim. iOS yazılımını topu topu 16 telefona entegre ettiği için stabil olması da bundan kaynaklanıyor gayet normal. Ekosistem konusunda haklısın ona da lafım yok.

Pro modellere gelecek olursak asla kötü değiller yanlış anlaşılmasın, pahalılar ve hep daha iyi Android telefonlar olabiliyor fiyat bandında. Ve bu benim kişisel tercihim bazısı bunu daha da seviyordur bilemem, kamerada iPhone ile çekildiğini aşırı belli eden bir renk tonu oluyor, bunu beğenmiyorum ve bana göre gerçekçilikten uzak bir deneyim sunuyor. Evet daha geçen hafta bir tanıdığıma 16 Pro Max aldık 1-2 saat inceleme fırsatım oldu.
Tabiki renkler ve zevkler ayrıdır :) Ama bana sorarsanız tam tersi İphone’ların kamerası inanılmaz gerçekçiyken diğer markalarınki daha oynanmış ve kimine göre daha “zevkli”. Çözünürlük olarak pahalı telefonların hepsinde yaklaşık durum aynı. Marka değişikliğinde gerçekten farkı anlayabileceğimiz detaylardan biri kamera oluyor. Bana göre gerçeğe en yakın deneyimi İphone sunduğu için bende yeri tek kamera olarak. Live özelliği ve gökyüzünü işlemeside inanılmaz güzel özellikler bence. Fakat zoom konusunda… evet. Ben çok uzakları zoomlama ve telefonu bir sniper gibi kullanma olayına bayılıyorum gerçekten. O da Samsung’un ultrasında var. Ay çekimi de cabası.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı