iPhone 13 Wi-Fi kesiliyor

İnternet gitmemesine rağmen telefonumun sık sık Wi-Fi ile bağlantısı kopuyor. Tekrar bağlanmak zorunda kalıyorum. Otomatik tekrar kendi bağlanmıyor. Neden olabilir, nasıl düzeltebilirim?

Ayarlar-genel- sıfırla- Ağ ayarlarını sıfırla der misiniz?
Bu iOS sürümün bir hatası ve yıllardır olan bir durum model fark etmeksizin. iOS 13'ten beri yaşanıyor ve 6 yıldır Apple bunu çözme gayretine girişmedi. Üstte dediğimin belki bir nebze faydası olabilir ancak gelen güncellemelere göre bunun yaşanma sıklığı da artıp azalabilir çok yaşıyorsanız bir sonraki gelecek güncellemeyi bekleyin derim.

Bu iOS sürümün bir hatası ve yıllardır olan bir durum model fark etmeksizin. iOS 13'ten beri yaşanıyor ve 6 yıldır Apple bunu çözme gayretine girişmedi. Üstte dediğimin belki bir nebze faydası olabilir ancak gelen güncellemelere göre bunun yaşanma sıklığı da artıp azalabilir çok yaşıyorsanız bir sonraki gelecek güncellemeyi bekleyin derim.

Hocam ben bunu surekli yapiyorum ama hiçbir faydasi olmuyor. Sabah bir kalkiyorum telefonda Wi-Fi kesilmis.

Hocam ben bunu surekli yapiyorum ama hiçbir faydasi olmuyor. Sabah bir kalkiyorum telefonda Wi-Fi kesilmis.
Ne diyeyim hocam berbat iOS’in 6 yıldır süregelen sorunları. Bu gibi saçma hataların üstüne gitmiyor Apple, rezil tablo ortada.

Denemiştim ama ne yazık ki faydası olmamıştı. Bile isteye kronik sorunların hiçbirini çözmeme gayretleri takdire şayan…

iPhone 14 kullanıyorum bende de oluyor, her seferinde manuel olarak ayarlara gidip Wi-Fi'ya baglanmam gerekiyor. Bir sonraki telefonum kesinlikle Android olacak.
Bende de aynı durum kendini otomatik kesiyor.
iOS ile alakalı galiba.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı