iPhone 13 "yavaş şarj aleti" uyarısı veriyor

RafaaSilvaa

Picopat
Yer
Manisa
Daha fazla  
3 gün önce Turkcell'den iPhone 13 ve Apple 20W adaptör aldım. Bugün fark ettim adaptör sahte ve iade edip Apple'dan 20W adaptör alacağım. Şu an elimdeki orijinal 25W Samsung adaptörü kullanıyorum ama bu da yavaş şarj ediyor ve bu şekilde yavaş şarj aleti uyarısı veriyor. 42 dakika da %31 şarj olmuş. Arkadaşımda iPhone 13'ünde orijinal Samsung 25 W adaptörü kullanıyor ve %10'dan %90 seviyelerine 1 saatte geliyor diyor. Sorun telefonda mı anlamadım, yardımcı olur musunuz?

Dosya Ekleri

• WhatsApp Image 2025-08-28 at 22.40.11.jpeg
    WhatsApp Image 2025-08-28 at 22.40.11.jpeg
    63,9 KB · Görüntüleme: 18
3 gün önce Turkcell'den iPhone 13 ve Apple 20W adaptör aldım. Bugün fark ettim adaptör sahte ve iade edip Apple'dan 20W adaptör alacağım. Şu an elimdeki orijinal 25W Samsung adaptörü kullanıyorum ama bu da yavaş şarj ediyor ve bu şekilde yavaş şarj aleti uyarısı veriyor. 42 dakika da %31 şarj olmuş. Arkadaşımda iPhone 13'ünde orijinal Samsung 25 W adaptörü kullanıyor ve %10'dan %90 seviyelerine 1 saatte geliyor diyor. Sorun telefonda mı anlamadım, yardımcı olur musunuz?

Adaptörünüz sahte değil. Bu bir sorunda değil sadece uyarı. Yavaş şarj aleti uyarısı üzerine tıklarsanız ilgili siteye yöneltecektir. Orayı okuyabilirsiniz. Aynı uyarıyı bende alıyorum.

Apple'dan orijinal almaniz daha iyi. Yavas şarj etmesi ise Apple kendisinin haric diger dengesiz adaptorlerde fazla akımı kısmak icin dusuk gucle şarj ediyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı