iPhone 13'e geçilir mi?

mx999

Picopat
Daha fazla  
Şu an Samsung Galaxy A13 kullanıyorum, 2 yıl oldu. Benim geçmem iyi olur iyi düşünüyorum. Ve annem de geçmek istiyor, onunda Galaxy A32. Sizce geçmeli miyiz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu an Samsung Galaxy A13 kullanıyorum, 2 yıl oldu. Benim geçmem iyi olur iyi düşünüyorum. Ve annem de geçmek istiyor, onunda Galaxy A32. Sizce geçmeli miyiz?
Bu fiyatlarda çok çok daha iyi Android seçenekler mevcut, fakat ikinizde iPhone deneyimi yaşamak istiyorsanız alınır.

iPhone kullanmak istiyorsanız minimum 14 bakmanızı tavsiye ederim. 13 kullanan arkadaşlarım var, biraz sorun yaşıyorlar telefonla.

Android varken neden Apple'a geçmek istiyorsunuz? Tabii ki geçilmez.
Androidden memnunum, fakat bir iPhone deneyimi yaşamak istiyorum, telefonum yavaşlamalar başladı, pil ömrüm kısaldı.

Düz model almayın abicim. Hedefinizi alt veya üst serinin Pro'su veya Max'i olsun.

13 olan bir arkadaşım var bayağı memnun, durumum olsa 14'e geçerim açık konuşayım.

Düz model alınacağını düşünmüyorum. Pro'ya da Pro Max olsa daha iyi olurdu. Yine de sizin tercihiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…