iPhone 13'e iOS 26 kurulumu sonrası telefon yavaşladı

• Konuyu başlatan msngur
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 4
  • Görüntüleme 83

msngur

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşım 13'e iOS 26 yüklemiş. Allah çarpsın bir kasıyor. En kalitesiz Android gibi. Kamerasında iyileşmeler var da telefon kullanılamaz hale geldi gibi bir şey.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşım 13'e iOS 26 yüklemiş. Allah çarpsın bir kasıyor. En kalitesiz Android gibi. Kamerasında iyileşmeler var da telefon kullanılamaz hale geldi gibi bir şey.

26.2 ile saydamlığı azaltmak için ayrı bir 'Liquid Glass' opsiyonu gelmiş. Bir de her yeni güncelleme geldiğinde biraz daha optimize olacak telefon. Keşke sosyal veya başka forumlardan geri bildirimlere bakıp öyle yükleseymiş.

Kesinlikle öyle, telefon berbat durumda ben de 13 kullanıyorum çevremde kullanan arkadaşalarım da var hepsi aynı sorunu yaşıyor.
Pil sağlığı 82-83 falandı güncelledikten sonra bir anda 79a düştü şarjı çok çabuk bitiyor, yeni arayüzde çok fazla efekt olduğu için bu durum telefona ağır geliyor sürekli donuyor.

Biz buna planlı yavaşlatma diyoruz 😀

Kesinlikle öyle, telefon berbat durumda ben de 13 kullanıyorum çevremde kullanan arkadaşalarım da var hepsi aynı sorunu yaşıyor.
Pil sağlığı 82-83 falandı güncelledikten sonra bir anda 79a düştü şarjı çok çabuk bitiyor, yeni arayüzde çok fazla efekt olduğu için bu durum telefona ağır geliyor sürekli donuyor.
Evet evet o yüzden yüklemeyin aga

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı