iPhone 13Pro %91 pil sağlığı yeterli mi?

1 yaşında iPhone 13'üm var pil sağlığı 98. nasıl indirebiliyorlar bu kadar hızlı bu pilleri enteresan.

iPhone 11 kullanıyorum zamanında araştırmıştım pil döngüsünden dolayı, her 60x veya 50x%100 şarjda pil yüzdesi %1 düşüyordu sanırım.

1 yaşında iPhone 13'üm var pil sağlığı 98. nasıl indirebiliyorlar bu kadar hızlı bu pilleri enteresan.

1.5 yaşındaki iPhone13'üm %87 pil sağlığına düştü. Cihazla hiç PUBG Mobile gibi ağır oyunlarda oynamadım. Apple servise sordum hatta normal dediler. Yani enteresan bir durum yok.

Ne kadar bir fark yaratıyor?

Orijinalden kastım kaliteli olarak nitelendirilebilir akımın veya gelen gücün dengesiz olmasi pilin ömrünü olumsuz etkiler buna şarjda kullanmak ve sıcak telefonu şarj etmek gibi bazı şeyleri ekleyebiliriz.

Yüksek sistemli oyun oynamak için kullanacaksanız almayın bence, pil ömrü çabuk bitiyormuş. Fiyatı indirirseniz alabilirsiniz ama.

Pil sağlığı da şans işi sayılır. Bende 12 Pro var kendisini geçen sene %97 sağlık ile almış iken bu sene %83’e düştü. Sürekli hızlı şarj da kullandım, bazen sürekli %70 e falan düştükçe o an priz varsa şarj ettim hunharca kullandım pili. Aynı şeyleri daha önce kullandığım iPhone X de de yapmama rağmen pil sağlığı %100 den %97 ye düştü sadece. Şans işi olabilir yani.

Çok kullanmasan düşmez ilk 7 ay benimde %100'den hiç düşmedi. Sonraki her ay hızla düştü. Şu an %88.

Pil sağlığı telefonu ne kadar kullandığınız ile alakalı. Bu arada ben olsam sıfır Iphone 13 alırdım daha az ödeyerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…