Ne kadar bir fark yaratıyor?Orijinal şarj cihazıda fark yaratıyor.
Ne kadar bir fark yaratıyor?Orijinal şarj cihazıda fark yaratıyor.
1 yaşında iPhone 13'üm var pil sağlığı 98. nasıl indirebiliyorlar bu kadar hızlı bu pilleri enteresan.
1 yaşında iPhone 13'üm var pil sağlığı 98. nasıl indirebiliyorlar bu kadar hızlı bu pilleri enteresan.
Ne kadar bir fark yaratıyor?
Pil sağlığı da şans işi sayılır. Bende 12 Pro var kendisini geçen sene %97 sağlık ile almış iken bu sene %83’e düştü. Sürekli hızlı şarj da kullandım, bazen sürekli %70 e falan düştükçe o an priz varsa şarj ettim hunharca kullandım pili. Aynı şeyleri daha önce kullandığım iPhone X de de yapmama rağmen pil sağlığı %100 den %97 ye düştü sadece. Şans işi olabilir yani.1 yaşında iPhone 13'üm var pil sağlığı 98. nasıl indirebiliyorlar bu kadar hızlı bu pilleri enteresan.
Çok kullanmasan düşmez ilk 7 ay benimde %100'den hiç düşmedi. Sonraki her ay hızla düştü. Şu an %88.1 yaşında iPhone 13'üm var pil sağlığı 98. nasıl indirebiliyorlar bu kadar hızlı bu pilleri enteresan.
Merhaba, yarın iPhone 13 Pro alacağım. 1 adet güzel ilan buldum. Pil yüzdesi %91 sizce bu yüzde uygun mudur? Cihaz 31.000TL
Ekstra olarak öneriniz varsa yazarsanız mutlu olurum. @BERWAR
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.