iPhone 13'te iOS 26'dan iOS 18'e nasıl geri dönülür?

Artık dönemezsin. 18.6.2'nin imzası resmi olarak kaldırıldı.

Dönmek için yol var mıdır? Belki clickbait vs yaparak vardır ama sağlıklı, kolay ve güvenilir olmaz.

Güncellemeyen varsa ocak ayına kadar beklesin, sürümün stabilitesi anca o zamana kadar sağlanır.

Son düzenleme:
Arkadaşlar merhaba. iPhone 13 cihazımı iOS 26'ya güncelledim ama pişman oldum. iOS 18'e güvenilir yolla geri nasıl dönebilirim? Herkese teşekkür ediyorum.
Apple, iOS 18.6'yı imzalamayı durdurdu ve iOS 18.7 ipsw dosyası henüz yayınlanmadı. Bu, şu anda iOS 18'e geri dönmenin bir yolu olmadığı anlamına geliyor. İmza olmadan sürüm düşürmek çok tehlikelidir ve cihaza kolayca zarar verebilir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Apple, iOS 18.6'yı imzalamayı durdurdu ve iOS 18.7 ipsw dosyası henüz yayınlanmadı. Bu, şu anda iOS 18'e geri dönmenin bir yolu olmadığı anlamına geliyor. İmza olmadan sürüm düşürmek çok tehlikelidir ve cihaza kolayca zarar verebilir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Evet kontrol ettiğim zaman sadece XS, 11, 12 model cihazlar için var gözüküyor. Peki 18.7 yayınlandığı zaman dönmek mümkün olur mu?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı