iPhone 13'te ses sabit kalıyor

OnurDoğan63_19

Hectopat
Makaleler
4
Arkadaşlar merhaba, son 1 aydır telefonun sesi kısılıyor. Mesaj gelirken, arama gelirken ses kendiliğinden azalmış oluyor. Ayarlara girip sesi çubuğun üzerindeki noktadan değiştirdiğimde ise hep sabit ses, ne azalıyor ne artıyor. Yazılımsal sorun bu, değil mi? Nasıl düzelir acaba? iOS 18.6.2 kullanıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bence donanımsal değil de yazılımsal olduğunu düşünüyorum.Birçok güncelleme alan ve ya almayan cihazlarda sorunlar yaşanmaya başladı.Güncelleme yapsanız düzelir mi bilmiyorum fakat güncelleme sonrası farklı sorunlarla da karşılaşma riskiniz var.Teknik servise danışsanız daha sağlıklı olacaktır.

Hocam bence donanımsal değil de yazılımsal olduğunu düşünüyorum. Birçok güncelleme alan veya almayan cihazlarda sorunlar yaşanmaya başladı. Güncelleme yapsanız düzelir mi bilmiyorum fakat güncelleme sonrası farklı sorunlarla da karşılaşma riskiniz var. Teknik servise danışsanız daha sağlıklı olacaktır.

Şimdi şöyle bir durum var şimdi fark ettim, diyelim sosyal medyadan video izliyorum sesini kısıyorum ya, zil sesi ve mesaj sesi de kısılıyor, diyelim ki yükseltiyorum zil sesi de yükseliyor, önceden böyle değildi bu, neden böyle oldu ki?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı