iPhone 13'ten 15'e geçilir mi?

iPhone 13 256 GB kullanıyorum pili %74 garantisi birkaç ay önce bitti arkadaşım benim telefonuma 30k veriyor bende telefonumu satarsam iPhone 15 almayı düşünüyorum. Sizce mantıklı mı iPhone 15'e geçmek?

Düz modele geçmek mantıklı olmaz. Sadece sürüm yükseltmiş olursunuz. Sürüm yükseltmek için de açıkçası o kadar para verilmez.
Pro olan alternatiflere bakmak daha mantıklı olur.

Zaten sıfır iPhone 15 almayı düşünüyorum.

Onlarda çok pahalı en düşüğü 68'den başlıyor çok gereksiz fiyat.

iPhone 15 serisinden Özellikle düz modeli çok sorunlu bir model Focus sorunları, ısınma sorunu, 5 saati zor gören ekran süresi, arayüzde bazen takılma yaşadığını iddia eden kullanıcı sayısı, cihazın hiç sağlam olmaması, 60Hz olması. Bütçe biriktirip 16 serisi ya da Pro, Pro Max modelleri geçilmesi en doğrusu

iPhone 13'ten sonra düz 15'e geçmeniz size pek de bir şey kazandırmayacak. Onun yerine Pro serisi cihaz almalısınız artık. Düz 15 yerine 2. el 14 Pro bakabilirsiniz. Ya da yurt dışı sıfır olarak 16 Pro alabilirsiniz. Paranızın da bir kısmı cebinizde kalır ayrıca çağ atlarsınız. 14 Pro'ya geçseniz de çok ciddi artılar yaşarsınız o da var. Yurt dışını bir düşünün derim. Kayıtsız kullanım şeklini açıklarım düşünürseniz.

iPhone 13 256 GB kullanıyorum pili %74 garantisi birkaç ay önce bitti arkadaşım benim telefonuma 30k veriyor bende telefonumu satarsam iPhone 15 almayı düşünüyorum. Sizce mantıklı mı iPhone 15'e geçmek?
Gerek yok, pro serisi disinda yukseltmeyin bence. (30k durumunu sonradan gordum, direk satin sizin cihaza cok iyi fiyat)

iPhone 15 serisinden Özellikle düz modeli çok sorunlu bir model Focus sorunları, ısınma sorunu, 5 saati zor gören ekran süresi, arayüzde bazen takılma yaşadığını iddia eden kullanıcı sayısı, cihazın hiç sağlam olmaması, 60Hz olması. Bütçe biriktirip 16 serisi ya da Pro, Pro Max modelleri geçilmesi en doğrusu
Size katiliyorum, yakinimda var baya isiniyor. O da 13'ten gecmisti cok memnun degil, gerek yoktu diyor.

Arkadaşlar bir de şöyle düşüncem var şimdi bu iyi fiyata satayım iPhone 15 alayım 1 sene sonra Pro'ya geçiş yapayım sizce mantıklı mı?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı