iPhone 13'ten 16E'ye geçilmeli mi?

rootuser

Hectopat
Makaleler
4
Şu an halihazırda iPhone 13 kullanıyorum. Evde iPhone 16e duruyor daha kullanmadım. Şu anki IPhone'um 2 yıllık pil sağlığı %85. 0.5X kamera olmadığı için ve estetik olarak tek kamera hoş durmadığından geçsem mi bilmiyorum.

Şu an halihazırda iPhone 13 kullanıyorum. Evde iPhone 16e duruyor daha kullanmadım. Şu anki IPhone'um 2 yıllık pil sağlığı %85. 0.5X kamera olmadığı için ve estetik olarak tek kamera hoş durmadığından geçsem mi bilmiyorum.

0.5 Zoom'u kullanıyorsan ve kamera çift gözüksün diyorsun 13 kalsın. Fakat A18 CPU 4005 mAh ve 8 GB RAM'den mahrum kalman gerekecek. Tabii ki de senin kararın ama

Ben daha yeni aldım 16e’yi ve demeliyim ki 0.5 kullanmıyorsan iyi bir telefon, içindeki çip manyak gibi hızlı, pili çok iyi, çok iyi dayanıyor telefonu daha yeni almama rağmen. Tabii ki daha alali bir gün olduğu icin tam bakamadım. Söylemem lazım ki sen iyi bi indirimi kaçırdın ben MediaMarkt’tan 39700’e almıştım su an en ucuzu 42 bin. 128 GB yer hakkında diyebilirim ki kullandığım uygulamaların %90’ini kurdum, İngilizce dil ile AI kurdum 33GB yer kullanılıyor (ama ben mobil oyun oynamiyorum, fotoğraflar iCloud’da ve müzik/film indirmiyorum ona göre)

Ben daha yeni aldım 16E'yi ve demeliyim ki 0.5 kullanmıyorsan iyi bir telefon, içindeki çip manyak gibi hızlı, pili çok iyi, çok iyi dayanıyor telefonu daha yeni almama rağmen. Tabii ki daha alali bir gün olduğu icin tam bakamadım. Söylemem lazım ki sen iyi bir indirimi kaçırdın ben MediaMarkt'tan 39700'e almıştım su an en ucuzu 42 bin

Evinde 16e duruyormuş zaten arkadaşın almasına gerek yok ki

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı