IPhone 13'ten iPhone 15'e geçilmeli mi?

Katılıyorum Pro tercih edilmeyecekse 13'ten 15'e geçmenin bir anlamı yok.

Bütçe kısıtlıysa yurt dışı iPhone bakmanı öneririm.
Katılıyorum 15 fiyatına YD 16 pro max var onu alıp 8. Ay sonunda kapanıyor ve iPhone 13‘ü kullanmaya devam edersin iPhone 13 e sim kartını takıp Wi-Fi sini paylaştığın zaman iPhone 16 ile eşdeğer oluyor yani 13’te fotoğraf ya da örnek vereyim arama geldiğinde iphone 16’da da görünüyor hem daha rahat oluyor hem daha seri oluyor ben o şekilde kullanıyorum

Şöyle ki ben 13 kullanıyordum 14 Pro'ya geçtim 15 de 16 da kullandım lakin Pro serisi gerçekten mükemmel düz seri alınmaz alacaksan Pro almanı öneririm hem ekranı 120Hz hem fotoğraf açısından daha kaliteli. Pro almayacaksan değiştirmenin mantığı yok.

Teşekkürler arkadaşlar sanırım 14 Pro bakacağım ikinci elde temiz bulursam alırım.

Katılıyorum 15 fiyatına yurt dışı 16 Pro Max var onu alıp 8. ay sonunda kapanıyor ve iPhone 13‘ü kullanmaya devam edersin iPhone 13'e SIM kartını takıp Wi-Fi'sini paylaştığın zaman iPhone 16 ile eş değer oluyor yani 13'te fotoğraf ya da örnek vereyim arama geldiğinde iPhone 16'da da görünüyor hem daha rahat oluyor hem daha seri oluyor ben o şekilde kullanıyorum.

Hocam iPhone 13'ü satmam gerekiyor diğer cihazlara geçmem için elimde 7 Plus var biraz para biriktirip iPhone 13'ü satıp diğer telefon gelene kadar 7Plus ile devam ederim sanırım. Yurt dışı cihazları son 4 ay sıkıntı oluyor onun içinde uğraşmak istemiyorum açıkçası. Temiz bir 14 Pro bulursam alırım maddiyatım yeterse.

Teşekkürler arkadaşlar sanırım 14 Pro bakacağım ikinci elde temiz bulursam alırım.

Hocam iPhone 13'ü satmam gerekiyor diğer cihazlara geçmem için elimde 7 Plus var biraz para biriktirip iPhone 13'ü satıp diğer telefon gelene kadar 7Plus ile devam ederim sanırım. Yurt dışı cihazları son 4 ay sıkıntı oluyor onun içinde uğraşmak istemiyorum açıkçası. Temiz bir 14 Pro bulursam alırım maddiyatım yeterse.
Şimdiden hayırlı olsun

Arkadaşlar merhaba, ben mayıs'tan beri iPhone 11 kullanıyorum. Para biriktirip iPhone 15 almak istiyordum ama beklemediğim harcamalar oldu. Dayanamayıp değiş tokuş kampanyasıyla sıfır iPhone 13 aldım. İçimde ukte kaldı, çünkü iPhone 15'te dinamik ada çok cezbediyor ve uzun süre beni rahat götürecek.
Şimdi tekrar para biriktirip ya ikinci el üstüne para verip iPhone 15 almak ya da iPhone 13'ü satıp üstüne ekleyip almak istiyorum. Sizce değer mi? Not: Oyun oynamıyorum, sadece güzel anlarda fotoğraf çekiyorum ve genel olarak günlük kullanım için.

Hocam göreceğiniz tek fark çentik yerine dinamik ada olması olacak, bence çok değiştirmek istiyorsanız 13ü satıp üstüne bir miktar ekleyip 2.el 14 Pro almak olacaktır, bence hala canavar gibi bir cihaz 14 Pro hep hayalimde kalmıştır.

Hocam göreceğiniz tek fark çentik yerine dinamik ada olması olacak, bence çok değiştirmek istiyorsanız 13ü satıp üstüne bir miktar ekleyip 2.el 14 Pro almak olacaktır, bence hala canavar gibi bir cihaz 14 Pro hep hayalimde kalmıştır.

Teşekkürler hocam sağ olun bende öyle düşünüyorum artık.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı