iPhone 13'ten Android'e geçilmeli mi?

hocam teşekkür ederim ısı konusuna o kadar takık değilim güçlü telefon sonuçta ısınır hani sizi rahatsız etti mi onu merak ettim

Hocam teşekkür ederim ısı konusuna o kadar takık değilim güçlü telefon sonuçta ısınır hani sizi rahatsız etti mi onu merak ettim

Hayır ısınması beni sıcak bir ilde yaşadığım hâlde rahatsız etmedi. Yazda en fazla 43 gördüm. S24tede en fazla 45 görürsünüz o da benim gibi sıcak ilde kullanacaksanız.

Hayır ısınması beni sıcak bir ilde yaşadığım hâlde rahatsız etmedi. Yazda en fazla 43 gördüm. S24tede en fazla 45 görürsünüz o da benim gibi sıcak ilde kullanacaksanız.
Evet sıcak ilde kullanıcam ama rahatsız etmez diye düşünüyorum beni teşekkür ederim hocam

Evet sıcak ilde kullanacağım ama rahatsız etmez diye düşünüyorum beni teşekkür ederim hocam

Eğer ısı konusunda takıntılı biri değilsen zaten sorun olmaz. 47 görsen bile Sonuçta 55° derece gören cihazlar var bir şey olmuyor. S24 için tek sıkıntı bataryası kişiden kişiye yetmeyebilir.

Geçilir. Biraz bütçe çıkabilirseniz S24 Plus çok daha iyi bir seçenek olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…