iPhone 13'ten Android'e geçilmeli mi?

İlk 20gün, 1 ay telefon felaket ısınıyor, ekran süresi 7 saati geçmiyordu ama şu an kullanmaya başlayalı 3 ay olacak. Ekranı şahane, ısınma çok yüke bindiğinde ancak yaşanan bir durum, bataryası benim için sabah 9'dan akşam 1E kadar sosyal medya-oyun kullanımıyla 1 günü çıkarıyor(8 9saat). Hatta eğer oyuna fazla yüklenmezsem gün sonuna %25 şarj bile kalıyor, kamerası ortalamanın bir tık üstü. Benim için olmamış diyebileceğim kısımlar 3 tane.
1) Hızlı şarjı hızlı değil. 45W artık günümüzde yeterli olmayan bir hız. Üstelik şarj ederken adaptör aşırı ısınıyor(orijinal olmasına rağmen)
2)Zoom konusunda kamera geçişleri biraz belirgin olmuş.
3) Doğal çekme konusunda iPhone kadar doğal çekmek yerine fotoyu işleyip daha göze hitap etmeye çalışan doygun fotoğraflar çekiyor(öznel bir kötü yan)
İsterseniz ısı testleri yapıp sizi bilgilendirebilirim ama S24 ile arasında hem soğutma hem de yüzey alanı farkı olduğu için ısı konusunda S24'te daha farklı sonuçlar çıkabilir
hocam teşekkür ederim ısı konusuna o kadar takık değilim güçlü telefon sonuçta ısınır hani sizi rahatsız etti mi onu merak ettim

Hocam teşekkür ederim ısı konusuna o kadar takık değilim güçlü telefon sonuçta ısınır hani sizi rahatsız etti mi onu merak ettim

Hayır ısınması beni sıcak bir ilde yaşadığım hâlde rahatsız etmedi. Yazda en fazla 43 gördüm. S24tede en fazla 45 görürsünüz o da benim gibi sıcak ilde kullanacaksanız.

Evet sıcak ilde kullanacağım ama rahatsız etmez diye düşünüyorum beni teşekkür ederim hocam

Eğer ısı konusunda takıntılı biri değilsen zaten sorun olmaz. 47 görsen bile Sonuçta 55° derece gören cihazlar var bir şey olmuyor. S24 için tek sıkıntı bataryası kişiden kişiye yetmeyebilir.

Hepinize merhaba dostlar.
5 aydır iPhone 13 kullanıyorum 3 ay önce yeni bilgisayar aldım. Ekranı 144Hz ve artık telefon gözüme ekranından dolayı kasıyormuş gibi gelmeye başladı.
Sizce satıp S23'e geçmeli miyim, gereksiz aksiyon mu olur?
Bu arada açılmış konuların neredeyse hepsini okudum fakat tekrar bir görüş almak istiyorum. Bütçem telefonu sattığımda elimde olacak para kadar. İkinci el telefon almak istemiyorum tedirgin ediyor beni.
Geçilir. Biraz bütçe çıkabilirseniz S24 Plus çok daha iyi bir seçenek olur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı