iPhone 13'ten geçmek için S25 vs S24+

Ahmett000

Picopat
Daha fazla  
iPhone 13'ten geçmeyi düşünüyorum. S25 veya S24+ almayı düşünüyorum arada kaldım. Aradaki en büyük fark sanırsam işlemci. Birkaç sorum olacak:
  1. İşlemci farkı gözle görülür mü, kayda değer fark var mı?
  2. Hangisinin kamerası daha iyi, kâğıt üzeri verilerde aynılar ama işlemci fotoğrafı işlemede veya başka şeyler olsun falan hangisi kamerada daha iyi?
  3. Yapay zekâ özellikler arasında fark var mı, S25'te olup 24+'ta olmayan?
  4. İnternetten almayı düşünüyorum. Amazon, Hepsiburada, PTT AVM, Trendyol güvenilir mi, birçok satıcı falan var?
  5. Sizin öneriniz nedir ve ne neden?

Son düzenleme:
iPhone 13'ten geçmeyi düşünüyorum. S25 ve S24+ arasında kaldım. Aradaki en büyük fark sanırsam işlemci. Birkaç sorum olacak:
  1. İşlemci farkı gözle görülür mü, kayda değer fark var mı?
  2. Hangisinin kamerası daha iyi, kâğıt üzeri verilerde aynılar ama işlemci fotoğrafı işlemede veya başka şeyler olsun falan hangisi kamerada daha iyi?
  3. Yapay zekâ özellikler arasında fark var mı, S25'te olup 24+'ta olmayan?
  4. İnternetten almayı düşünüyorum. Amazon, Hepsiburada, PTT AVM, Trendyol güvenilir mi, birçok satıcı falan var?
  5. Sizin öneriniz nedir ve ne neden?

iPhone 13 ile S24+ karşılaştırmak mantıklı değiil S24+nin karşılığı iPhone 15 Pro Max modelleri kamera S24+ pil S24+ işlemci 24+ ekran S24+ zom S24+ daha ne sayayım geçmek mantıklı

iPhone 13 ile S24+ karşılaştırmak mantıklı değiil S24+nin karşılığı iPhone 15 Pro Max modelleri kamera S24+ pil S24+ işlemci 24+ ekran S24+ zom S24+ daha ne sayayım geçmek mantıklı
hocam sanırsam yanlış anladınız beni. İp13 den geçmeyi düşünüyorum. S25 ile s24+ arsında kaldım ben.

Hocam sanırsam yanlış anladınız beni. İP13'ten geçmeyi düşünüyorum. S25 ile S24+ arsında kaldım ben.

Hocam büyük ekran seviyorsanız S24+, küçük ve kompakt cihaz olsun istiyorsanız S25.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı