iPhone 13'ten iPhone 16e'ye geçmek mantıklı mı?

Hocam buna en yakın iPhone 15'di hem ek takas desteği azdı hem de bence uzun ömürlülük bakımından daha iyi gibi geldi bana ama bilemedim beni zaten çentik yormuyordu seviyordum tek geniş açı biraz eksik oldu.
Almışsınız artık hayırlı olsun demek düşer bu saatten sonra moralinizi ve kafanızı bu ikileme yormayın.

Fena değil, hayırlı olsun. Çok gerekli değilmiş ama olmuş bitmiş.

Sizce kaç yıl götürür performanslı şekilde.

İlla belli bir kalitenin üstünde olacaktır. Sonuçta öyle saçma bir markanın modeli değil, Apple'nin modeli. Eğer siz zamanla rahatsız olmazsanız 5seneye kadar kullanılır.

Fena değil, hayırlı olsun. Çok gerekli değilmiş ama olmuş bitmiş.

İlla belli bir kalitenin üstünde olacaktır. Sonuçta öyle saçma bir markanın modeli değil, Apple'nin modeli. Eğer siz zamanla rahatsız olmazsanız 5seneye kadar kullanılır.

Kanka şu an cihaz elime geçti gerçekten 13 ile 16'e arasında akıcılık farkı çok var uygulama açılış süreleri çok etkiledi inanamadım cidden.

Hayırlı olsun hocam. 13'ten 16e'ye güncellik olarak iyi bir tercih yapmışsınız. Hiç yoktan 2-3 yıl daha uzun kullanırsınız 13'e göre. Dediğiniz gibi performans farkını da hissettiriyorsa ne güzel. Cihaz zaten alındığı için bir şey denmez artık, şahsen tercihim o fiyat bandında 2. el 14 Pro olurdu 120 hz ekrandan ötürü ama sıfır telefon almak istemişsiniz anladığım kadarıyla.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı