iPhone 13'ü iOS 18 yükseltmek mantıklı mı?

Hocam konuyu hortlatıyorum yaklaşık 2 gün önce IP 13 cihazıma gelen 18.2 developer beta güncellemesini yaptım pil sağlığı %88'e düştü fakat benim için problem değil. Cihazda birkaç buglar ortaya çıktı örnek vermek gerekirse bazen Wi-Fi ağlarını tarayamıyor, görmüyor, bağlanamıyor, klavye olması gerektiğinden fazla kasıyor ekranı kapattığımda kilit sesi bazen geç geliyor performans veya pil konusunda bir sıkıntı çekmiyorum 8.5 saate yakın ekran süresi veriyor 1-2 el oyun atıyorum TFT gibi bana günlük hayatımda şu anlık yetiyor diyeceklerim bu kadar 18.2 beta güncellemesi için.

Usta adı üstünde geliştirici betası yani hazır değil. Bir de public betada değil geliştirici betası. Çok sorunludur mümkünse tekrar eski sürüme geçin öyle olması normal.

Ben şu an iPhone 13 cihazımda 18.1 kullanıyorum, tereddüt ederek güncellemiştim ama memnun olduğumu söyleyebilirim. %50 şarj ile 4 saatten biraz fazla ekran süresi alıyorum (pil sağlığım %100), performansta ise düşüş olmadı.

Usta adı üstünde geliştirici betası yani hazır değil. Bir de public betada değil geliştirici betası. Çok sorunludur mümkünse tekrar eski sürüme geçin öyle olması normal.

Doğrudur haklısınız fakat benimki keyfi bir güncelleme oldu. Çok aktif olarak bu cihazı kullanmıyorum ondan dolayı bu tarz buglar, sorunlar beni çok sıkıntıya sokmuyor.

Ek olarak bu sabah iOS 18.2 beta 3 güncellemesi geldi 830 MB civarında şu an onu yüklüyorum. Test edip deneyimlerimi sunacağım.

Sa konuyu hortlatıyorum. iPhone 13 cihaza iOS 17.7.2 ve iOS 18.1.1 gelmiş güncelleyenler veya da iOS 18 kullananlar pil ve cihaz performansını yazabilir mi? Ona göre geçeyim artık sıkıldım bende.

Hocam açıkçası kamera ve pil performansından dolayı korkuyorum daha kötü olur diye.
Hocam 13 ile alakali yeni iOS surumundan sonra cok fazla pil sagligi sikayeti konusu gormeye basladim burada ya da ben denk geldim. Bence suan yukseltmenize gerek yok zaten 15 pro ve asagisi telefonlara cogunlukla tasarim olarak guncellemeler geldi guvenlik disinda.

Hocam 13 ile alakali yeni iOS surumundan sonra cok fazla pil sagligi sikayeti konusu gormeye başladım burada ya da ben denk geldim. Bence şu an yukseltmenize gerek yok zaten 15 Pro ve asagisi telefonlara cogunlukla tasarim olarak guncellemeler geldi guvenlik disinda.

Hocam benim pil şubattan bu aya kadar %100dü ama son bu ayda %4 düştü iOS 17.3.1 kullanıyorum şimdi 17.7.2 güncelleyeceğim iOS 18 için bekleyeceğim biraz daha.

iPhone 12 de ios 18 gördüm gayet akıcıydı ama bilmiyorum yani

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı