iPhone 13'ün ekranı gidip geliyor

Hocam şöyle yapın. Ayarlar ekran ve parlaklık uyandırmak için kaldır seçeneğini kapatın telefonu öyle kapatıp 1 gün kullanın. Sonra tekrar buluşalım. Deneyin bir.

Dediğiniz gibi kullandım bugün ve sorunu yaşamadım.

Yanlış bilgi
Dediğiniz gibi kullandım bugün ve sorunu yaşamadım.

Benim dediğim mevzudan. Sanıyorum önceden iPhone kullanmadınız. Android'lerde bu özellik yok olanlarda da o kadar stabil çalışmıyor. Bence açık tutmanız iyi. iPhone 6S'den sonraki modellerde olan bir özellik. Alışma meselesi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim dediğim mevzudan. Sanıyorum önceden iPhone kullanmadınız. Android'lerde bu özellik yok olanlarda da o kadar stabil çalışmıyor. Bence açık tutmanız iyi. iPhone 6S'den sonraki modellerde olan bir özellik. Alışma meselesi.

Daha önce kullandım hocam ilk defa başıma geldi bir de ben yazılımı güncelledikten sonra düzeldi gibi geldi.

iPhone'de öyle bir özellik yok. Normal Android gibi dokununca uyanıyor, güce basınca uyanıyor, kaldırınca uyanıyor. Arkadaşın yaşadığı anormal bir şey çünkü normalde ekran git gel yapmıyor.

IPhone'da öyle bir özellik yok. Normal Android gibi dokununca uyanıyor, güce basınca uyanıyor, kaldırınca uyanıyor. Arkadaşın yaşadığı anormal bir şey çünkü normalde ekran git gel yapmıyor.

Bugün yapmadı ama o özelliği kapatınca bende anlamadım.

Kullanım açısından o ayarı kapatmayın bence. Siz telefonu kaldırırken güç tuşuna mı basıyorsunuz?

Hayır o ayarı kapatınca ekrana dokunduğumda açılıyor.

Benim demek istediğim önceden bu sorun nasıl oluyordu, telefonu kaldırırken güç tuşuna mı basıyordunuz?

Yok daha sorun cebimden çıkarırken oluyordu o ayarı bugünlük kapattım olmadı güç tuşuna basmıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı