İnternetim gitmiş. Üstte belirttim. Pardon.Yurt dışı bak zaten şubat ayındayız. Seni gelecek senenin sonuna kadar götürür neredeyse.
İnternetim gitmiş. Üstte belirttim. Pardon.Yurt dışı bak zaten şubat ayındayız. Seni gelecek senenin sonuna kadar götürür neredeyse.
2 yıl için niye bu kadar para vereyim ki.
YD piyasasını bilen birisi olarak kesinlikle YD telefon tavsiye etmem. Yok esim al, yok 4 ay kaldı yeni telefona geç felan uğraşılmayacak şeyler. Boşuna eziyet. TR garantili almak varken telefoncu felan değilseniz YD mantıklı değil. YD iPhone'ların garantisi de Türkiye'de geçmiyor zaten.2 yıldan kastım aralıksız olarak. O süreçte eline para geçerse bir tane daha alıp dönüşümlü kullanırsın veya birkaç aylığına yedek telefon taşırsın yanında. Birkaç yaşında telefonlara o parayı vereceğine 0 telefona vermek çok daha mantıklı.
Yurt dışı piyasasını bilen birisi olarak kesinlikle yurt dışı telefon tavsiye etmem. Yok esim al, yok 4 ay kaldı yeni telefona geç falan uğraşılmayacak şeyler. Boşuna eziyet. TR garantili almak varken telefoncu falan değilseniz yurt dışı mantıklı değil. Yurt dışı IPhone'ların garantisi de Türkiye'de geçmiyor zaten.
Bütçeyi arttırarak 15 alma kararı verdim.Çift fiziksel simli telefonlar da mevcut. Ek olarak uğraşacak da bir şey yok TR telefonu alacağına 2 tane o telefondan alırsan hem dönüşümlü kullanabileceğin 2 adet telefona da sahip oluyorsun.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.