IPhone 14 256 GB vs iPhone 13 256 GB

iWexlyn

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar kardeşime hediye alacağım ve Apple istiyor. O yüzden Android telefon vs. muhabbetine girilmezse sevinirim. Normalde Pro model almak isterdim ama hiçbir yerde stok bulamadım. Ürünün 0 olması lazım 2. el düşünmüyorum. 13 ile 14 arasında çok fark var mı? Ayrıca çok fazla fotoğraf ve video çekmeyi sever 256 GB yeterli olur diye düşündüm fakat sizlerin de fikrine ihtiyacım var.

Aralarında görünür 2 fark birinin 48MP kamerası var ve 1 sene daha uzun güncelleme alır. Onun dışında işlemcileri bile aynı. Ancak 2 modelin kılıfları birbirine tam oturmayabilir kılıf koruyucu vs. alırken dikkat edin.

Teşekkürler arkadaşlar cevaplar için bana da 14 daha mantıklı geldi çok fazla birbirinin aynısı yorumunu gördüğümden ötürü sormak istedim.

Hocam bütçe yetmez derken 13/256-14/256 minimum 42 bine bulursun oda rengi varsa 45'e 14 alacağına 5 daha ekle 15 al.

Hocam 128'lik model 50k 256'lık model 56k. 128lik model yetecek olsa bile 5 daha ekle al demek tabii ki kolay ama 5K daha bütçem yok maalesef.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı