J Jon1Snow Hectopat Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 1.261 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2022 #11 Ella Freya dedi: Arabayı geçtim telefondan alıyorlar lan vergiyi. Telefon lan telefon o olmasa 112 bile arayamazsın. Seçim yaklaşıyor Genişletmek için tıkla... Yakında temel gıdalardan da alabilirler. Baktım çaydan da ÖTV alınıyormuş.
Ella Freya dedi: Arabayı geçtim telefondan alıyorlar lan vergiyi. Telefon lan telefon o olmasa 112 bile arayamazsın. Seçim yaklaşıyor Genişletmek için tıkla... Yakında temel gıdalardan da alabilirler. Baktım çaydan da ÖTV alınıyormuş.
Atomix0 Attopat Katılım 6 Eylül 2022 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2022 #12 Ella Freya dedi: Arabayı geçtim telefondan alıyorlar lan vergiyi. Telefon lan telefon o olmasa 112 bile arayamazsın. Seçim yaklaşıyor Genişletmek için tıkla... Umarım halk biraz akıllanır da son virajı kaçırmayız.
Ella Freya dedi: Arabayı geçtim telefondan alıyorlar lan vergiyi. Telefon lan telefon o olmasa 112 bile arayamazsın. Seçim yaklaşıyor Genişletmek için tıkla... Umarım halk biraz akıllanır da son virajı kaçırmayız.
3 388526 Hectopat Katılım 22 Kasım 2020 Mesajlar 4.012 Makaleler 3 Çözümler 4 10 Eylül 2022 #13 Jon1Snow dedi: Baktım çaydan da ÖTV alınıyormuş. Genişletmek için tıkla... Anlık APK'lılar: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Jon1Snow dedi: Baktım çaydan da ÖTV alınıyormuş. Genişletmek için tıkla... Anlık APK'lılar: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Rustin Cohle Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 5 Haziran 2018 Mesajlar 12.796 Çözümler 26 Yer Muğla 10 Eylül 2022 #14 Ella Freya dedi: Arabayı geçtim telefondan alıyorlar lan vergiyi. Telefon lan telefon o olmasa 112 bile arayamazsın. Seçim yaklaşıyor Genişletmek için tıkla... Zaten böyle giderse 2 sene sonra yeni kasa 3310 kullanmaya başlayacağım.
Ella Freya dedi: Arabayı geçtim telefondan alıyorlar lan vergiyi. Telefon lan telefon o olmasa 112 bile arayamazsın. Seçim yaklaşıyor Genişletmek için tıkla... Zaten böyle giderse 2 sene sonra yeni kasa 3310 kullanmaya başlayacağım.
J Jon1Snow Hectopat Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 1.261 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2022 #15 388526 dedi: Anlık APK'lılar: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Neyse ki reisimiz çay dağıtıyor yoksa napardık.
388526 dedi: Anlık APK'lılar: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Neyse ki reisimiz çay dağıtıyor yoksa napardık.
3 388526 Hectopat Katılım 22 Kasım 2020 Mesajlar 4.012 Makaleler 3 Çözümler 4 10 Eylül 2022 #16 Jon1Snow dedi: Neyse ki reisimiz çay dağıtıyor yoksa napardık. Genişletmek için tıkla... Reis çay üretilen yerleri de satacakmış.
Jon1Snow dedi: Neyse ki reisimiz çay dağıtıyor yoksa napardık. Genişletmek için tıkla... Reis çay üretilen yerleri de satacakmış.
Zembla Hectopat Katılım 25 Temmuz 2020 Mesajlar 633 Çözümler 13 10 Eylül 2022 #17 Ella Freya dedi: Burada tüm buzları, video/kanal izlenme primlerini unutun. Ülkenin adaletsiz vergi sistemi var ana başlıkta. Herkes incelemeli. Sonuna kadar haklı. Telefondan özel tüketim vergisi alınıyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Agaaa adam %1.000.000.000 haklı ne olacak halimiz bakalım.
Ella Freya dedi: Burada tüm buzları, video/kanal izlenme primlerini unutun. Ülkenin adaletsiz vergi sistemi var ana başlıkta. Herkes incelemeli. Sonuna kadar haklı. Telefondan özel tüketim vergisi alınıyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Agaaa adam %1.000.000.000 haklı ne olacak halimiz bakalım.
J Jon1Snow Hectopat Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 1.261 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2022 #18 Bu kadar verginin karşılığını bari alsak. Nerdeyse telefonun fiyatı kadar vergi almak nedir Allah için.
Bu kadar verginin karşılığını bari alsak. Nerdeyse telefonun fiyatı kadar vergi almak nedir Allah için.
3 388526 Hectopat Katılım 22 Kasım 2020 Mesajlar 4.012 Makaleler 3 Çözümler 4 10 Eylül 2022 #19 Jon1Snow dedi: Bu kadar verginin karşılığını bari alsak. Neredeyse telefonun fiyatı kadar vergi almak nedir Allah için. Genişletmek için tıkla... Türkiye vergi yarışmasına katıldığı için vergiler bu kadar yüksek canım. Birilerinin daha konforlu yaşaması için değil yani bu vergiler. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Jon1Snow dedi: Bu kadar verginin karşılığını bari alsak. Neredeyse telefonun fiyatı kadar vergi almak nedir Allah için. Genişletmek için tıkla... Türkiye vergi yarışmasına katıldığı için vergiler bu kadar yüksek canım. Birilerinin daha konforlu yaşaması için değil yani bu vergiler. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
T T21 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 15.208 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2022 #20 388526 dedi: Bir içkinin normal fiyatı 90 TL, vergi ile beraber oluyor o 400 TL. Böyle iş olmaz. Vergi fiyatı kadar olabilir. Genişletmek için tıkla... Giydiğimiz dondan bile vergi alınıyor.
388526 dedi: Bir içkinin normal fiyatı 90 TL, vergi ile beraber oluyor o 400 TL. Böyle iş olmaz. Vergi fiyatı kadar olabilir. Genişletmek için tıkla... Giydiğimiz dondan bile vergi alınıyor.