Yakında temel gıdalardan da alabilirler. Baktım çaydan da ÖTV alınıyormuş.Arabayı geçtim telefondan alıyorlar lan vergiyi. Telefon lan telefon o olmasa 112 bile arayamazsın.
Seçim yaklaşıyor![]()
Yakında temel gıdalardan da alabilirler. Baktım çaydan da ÖTV alınıyormuş.Arabayı geçtim telefondan alıyorlar lan vergiyi. Telefon lan telefon o olmasa 112 bile arayamazsın.
Seçim yaklaşıyor![]()
Umarım halk biraz akıllanır da son virajı kaçırmayız.Arabayı geçtim telefondan alıyorlar lan vergiyi. Telefon lan telefon o olmasa 112 bile arayamazsın.
Seçim yaklaşıyor![]()
Anlık APK'lılar:Baktım çaydan da ÖTV alınıyormuş.
Arabayı geçtim telefondan alıyorlar lan vergiyi. Telefon lan telefon o olmasa 112 bile arayamazsın.
Seçim yaklaşıyor![]()
Anlık APK'lılar:
Reis çay üretilen yerleri de satacakmış.Neyse ki reisimiz çay dağıtıyor yoksa napardık.
Burada tüm buzları, video/kanal izlenme primlerini unutun. Ülkenin adaletsiz vergi sistemi var ana başlıkta. Herkes incelemeli. Sonuna kadar haklı.
Telefondan özel tüketim vergisi alınıyor.
Türkiye vergi yarışmasına katıldığı için vergiler bu kadar yüksek canım. Birilerinin daha konforlu yaşaması için değil yani bu vergiler.Bu kadar verginin karşılığını bari alsak. Neredeyse telefonun fiyatı kadar vergi almak nedir Allah için.
Giydiğimiz dondan bile vergi alınıyor.Bir içkinin normal fiyatı 90 TL, vergi ile beraber oluyor o 400 TL. Böyle iş olmaz. Vergi fiyatı kadar olabilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.