iPhone 14 alınır mı?

Pro modellerini satmak için modeller arasındaki farkı git gide açıyor. Nasılsa alan alıyor mantığı.

İkisinde de aynı SoC bulunmuyor. iPhone 14'ün içindeki güçlendirilmiş SoC. +2GB RAM, Kamera iyileştirmeleri vs.

İkisinde de aynı SoC bulunmuyor. iPhone 14'ün içindeki güçlendirilmiş SoC. +2 GB RAM, kamera iyileştirmeleri vs.

Hocam en basiti ön kameraya autufocus olayı geldi. Artık selfielerde arka detaylar daha net olacak. Arka kamerada renkler 13'e göre daha gerçekçi. 13 de bir insanı çektiğinde yüzler limon gibi oluyordu.

10 yılı rahat var 6S kullanıyorum gram kasma donma vs yok arkadaşımın 5K'ya aldığı Android'de 120k antutu puanı varken benim 8 yıllık cihazımın 240k puanı var.
Hocam siz 10 yıl kullanmışsınız da bence ömrü geçeli çok oldu 6S'in.
Benim rahat 5 yıl kullanırsınız dediğim konu 5 yıl boyunca üst segmentte kalır anlamında.

Hocam siz 10 yıl kullanmışsınız da bence ömrü geçeli çok oldu 6S'in.
Benim rahat 5 yıl kullanırsınız dediğim konu 5 yıl boyunca üst segmentte kalır anlamında.

Ömrü geçeli çok olsa da şu anda App Store üzerinden güncel uygulamaları kullanabiliyorum. Tahmini 2 yıl bu şekilde götürürgibi.

Ben az önce Amazon'dan sipariş verdim fakat 60Hz olayı hiç içime sinmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…