iPhone 14 alınır mı?

Herkes 15 yazmış ben 14 almayı düşünüyorum. Zaten bütçe çıkarsa 15 alırım da 14. Hakkında düşünceleriniz nelerdir? Hocam ya da 13'ten pek bir farkı var mıdır?
Kamera önemli olmasa 14-15 almanın bir esprisi yok. 16e gerek C1 modemiyle, pil performansı ve A18 işlemciyle bayağı fark yaratıyor.

14’e gelirsek alınmaz, 13 Pro falan bulabilirseniz daha iyi olur.

Herkes 15 yazmış ben 14 almayı düşünüyorum. Zaten bütçe çıkarsa 15 alırım da 14. Hakkında düşünceleriniz nelerdir? Hocam ya da 13'ten pek bir farkı var mıdır?
Ne kadar bende şu ana kadar genel kullanım olarak iphone kullanmış olsamda eğer yönelmeyi düşünürseniz o 14 15 fiyatına yeni çıkmış ve gerçekten güçlü olan Samsung Galaxy S25 alabilirsiniz hemde 6 yıl boyunca daha büyük güncelleme desteği var ancak illa Apple diyorsanız ki bence gereksiz artık,para varsa 15 öneririm onun dışında 14 e o kadar para vermeyin 13 alın genel anlamda hiçbir farkı yok aynı işlemciyi kullanıyorlar ve 2-3 sene ömürleri kaldı büyük güncellemeler için ve 60hz kullanıyorlar kısacası apple istiyorsanız özetle para varsa 15 yok ise 13(16'e ye değinmemişim yeni bir cihaza göre magsafe olmaması tek kamera olması falan saçma ancak performans ve kamera açısından iyi telefon oda ama onun yerine s25 hala ve hala mantıklı)

Ne kadar bende şu ana kadar genel kullanım olarak iphone kullanmış olsamda eğer yönelmeyi düşünürseniz o 14 15 fiyatına yeni çıkmış ve gerçekten güçlü olan Samsung Galaxy S25 alabilirsiniz hemde 6 yıl boyunca daha büyük güncelleme desteği var ancak illa Apple diyorsanız ki bence gereksiz artık,para varsa 15 öneririm onun dışında 14 e o kadar para vermeyin 13 alın genel anlamda hiçbir farkı yok aynı işlemciyi kullanıyorlar ve 2-3 sene ömürleri kaldı büyük güncellemeler için ve 60hz kullanıyorlar kısacası apple istiyorsanız özetle para varsa 15 yok ise 13
Kesinlikle S25 daha mantıklı olur.

Kesinlikle S25 daha mantıklı olur.
Zaten bu kadar bastırmamın sebebi fiyatı ve güçlülüğü Apple fanboylar sağolsun androidleri hem performans ve fiyatlarını karşılaştırmadan yargılıyor eskiden gerçekten Apple'ın bir farkı vardı ancak artık hiç bir farkı kalmadı ve Apple verilen paraya göre çok düşük şeyler sunuyor zaten android'i en öne çıkaran etkenlerden birisi de o

Son düzenleme:
Hiçbir düz iPhone modeli şu an vereceğiniz paraya değmemekte. Eğer Pro modellerden herhangi birini alabilirseniz onu almaya gayret edin. İkinci el düşünüp 14 pro/15 Pro bakabilirsiniz. Eğer ki bütçeniz uyuşmuyorsa 16e almanızı önermem. Kendisi güncellik adı altında her şeyinden kısılmış bir telefon. 15 veya 14 de sizin işinizi hayli hayli görecektir. Ki ikisi de kullanıcı deneyimi açısından 16eden kat kat iyi telefonlar. Fakat ikinci el Pro modellere yönelmenizi şiddetle öneririm.

13 ile 14 arasinda biraz gereksiz fiyat farki var, ufak tefek farklari var ama fiyat farkina degmez bence. Butce cikarsa 15'te guzel farklar hissedersiniz.

iPhone 14, sadece fazladan 2GB RAM ile gelen bir 13’tür. 10.000TL makasa değer artış yok. Güncelleme destekleri de günü geldiğinde 13 ile aynı zamanda kesilecek çünkü aynı işlemciyi kullanıyorlar. Tam bir fiyasko telefon. O paraya 16e gibi bomboş ötesi telefonu seçerek de hata yapmayın derim. Kısılmış güncel işlemcisi dışında çağ dışı bir telefon 16e.
Alacağın en mantıklı seçim 2.el düşünürsen bütçe çıkarıp 2.el 14 Pro alman olacaktır. 2. el istemem dersen yurt dışı sıfır 16 Pro/Max veya beklerim dersen sıfır yurt dışı 17 Pro bile alırsın 50k bandına. Düşünürsen kayıtsız kullanım şeklini anlatırım.

Kamera önemli olmasa 14-15 almanın bir esprisi yok. 16e gerek C1 modemiyle, pil performansı ve A18 işlemciyle bayağı fark yaratıyor.

14'e gelirsek alınmaz, 13 Pro falan bulabilirseniz daha iyi olur.

Hocam sıfırını bulsam ilk düşüncem 12, 13 pro/pro Max serisi fakat ikinci el de düşünmüyorum yenilenmiş hiç düşünmüyorum.

Ne kadar bende şu ana kadar genel kullanım olarak iPhone kullanmış olsam da eğer yönelmeyi düşünürseniz o 14 15 fiyatına yeni çıkmış ve gerçekten güçlü olan Samsung Galaxy S25 alabilirsiniz hem de 6 yıl boyunca daha büyük güncelleme desteği var ancak illa Apple diyorsanız ki bence gereksiz artık, para varsa 15 öneririm onun dışında 14'e o kadar para vermeyin 13 alın genel anlamda hiçbir farkı yok aynı işlemciyi kullanıyorlar ve 2-3 sene ömürleri kaldı büyük güncellemeler için ve 60Hz kullanıyorlar kısacası Apple istiyorsanız özetle para varsa 15 yok ise 13(16'e ye değinmemişim yeni bir cihaza göre MagSafe olmaması tek kamera olması falan saçma ancak performans ve kamera açısından iyi telefon oda ama onun yerine S25 hala ve hala mantıklı)

Hocam zaten S23ten geçeceğim için daha farklı bir şey arıyorum S3 miniden S23e geçmiştim ama artık bir iOS kullanmak istiyorum ama yine de öneriniz için teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı