1 ay içinde yeni telefon alacağım bütçem 40 50 civarı aklımda 14 almak var. Sizce mantıklı mı? Android önermeyin kesinlikle iPhone alacağım.
15 Mantıksız.Hocam bütceniz el veriyorsa 15 tercih edin Dynamic Island için. Pahalı gelirsede iPhone 13'ün emin olun 14'ten hiçbir farkı yok yanına bir de Apple Watch alırsınız tam olur.
15 mantıksız.
Hatta sadece 15 değil 14 sonrası tüm modeller mantıksız.
1 ay içinde yeni telefon alacağım bütçem 40 50 civarı aklımda 14 almak var. Sizce mantıklı mı? Android önermeyin kesinlikle iPhone alacağım.
kamera en önemlisi hocamSenin için güncellik mi daha önemli yoksa kamera mı? Kısaca hangi amaçla kullanacaksın.
Hocam iPhone seçmemdeki en büyük etkenlerden birisi kamera.
Kamera en önemlisi hocam.
Düz 14 iyi değil 13 pro ya da pro max daha mantıklı.16e önerecektim ama malum 1 kamerası eksik o yüzden onu eliyorum 13 ile 14 arasında devasa farklar yok ama hem daha güncel bir telefon hem de donanım olarak daha iyi bir telefon 14 o yüzden bütçen el veriyorsa 14 almanı öneririm.
Bide hocam eğer telefonunuz 11 vs ise güncelleme indirmeyin. Planlı eskitmeden zarar görürsünüz yoksa.16e önerecektim ama malum 1 kamerası eksik o yüzden onu eliyorum 13 ile 14 arasında devasa farklar yok ama hem daha güncel bir telefon hem de donanım olarak daha iyi bir telefon 14 o yüzden bütçen el veriyorsa 14 almanı öneririm.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.