A Arda Keçeci Hectopat Katılım 24 Aralık 2022 Mesajlar 1.583 Çözümler 27 Yer İstanbul 14 Ağustos 2025 #21 HasipNecmiTahir dedi: Ben pek bir farkını göremedim. Genişletmek için tıkla... 1 model yüksek cihazda istesen de fazla fark göremezsin zaten. Gayet normal bir durum.
HasipNecmiTahir dedi: Ben pek bir farkını göremedim. Genişletmek için tıkla... 1 model yüksek cihazda istesen de fazla fark göremezsin zaten. Gayet normal bir durum.
Haluk Albayrak Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Mayıs 2018 Mesajlar 3.743 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2025 #22 iPhone 16e deneyebilirsin. Denediğimde güzeldi 16 Pro kullanıcısı olarak.
Asil Y Decapat Katılım 13 Ağustos 2023 Mesajlar 697 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2025 #23 xepadd dedi: Arkadaşlar selam. Yıl 2026'ya geliyoruz, iPhone 14 alınır mı? Performansı nasıl? Almayı düşünüyorum ay sonu, sizce? Genişletmek için tıkla... Mantıksız, S25 bak. xepadd dedi: Android düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Android düşünmeme sebebiniz nedir? Yani bu fiyata en iyisi. 2022 cihazı yerine 2025 cihazı almak varken.
xepadd dedi: Arkadaşlar selam. Yıl 2026'ya geliyoruz, iPhone 14 alınır mı? Performansı nasıl? Almayı düşünüyorum ay sonu, sizce? Genişletmek için tıkla... Mantıksız, S25 bak. xepadd dedi: Android düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Android düşünmeme sebebiniz nedir? Yani bu fiyata en iyisi. 2022 cihazı yerine 2025 cihazı almak varken.
A Arda Keçeci Hectopat Katılım 24 Aralık 2022 Mesajlar 1.583 Çözümler 27 Yer İstanbul 15 Ağustos 2025 #24 Asil Y dedi: Mantıksız, S25 bak. Android düşünmeme sebebiniz nedir? Yani bu fiyata en iyisi. 2022 cihazı yerine 2025 cihazı almak varken. Genişletmek için tıkla... Hocam arkadaş Android düşünmüyorum dediğini göre göre Android önerip bir de neden istemediğini üstelemek bildiğin taciz etmek.
Asil Y dedi: Mantıksız, S25 bak. Android düşünmeme sebebiniz nedir? Yani bu fiyata en iyisi. 2022 cihazı yerine 2025 cihazı almak varken. Genişletmek için tıkla... Hocam arkadaş Android düşünmüyorum dediğini göre göre Android önerip bir de neden istemediğini üstelemek bildiğin taciz etmek.
Asil Y Decapat Katılım 13 Ağustos 2023 Mesajlar 697 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2025 #25 Arda Keçeci dedi: Hocam arkadaş Android düşünmüyorum dediğini göre göre Android önerip bir de neden istemediğini üstelemek bildiğin taciz etmek. Genişletmek için tıkla... Sadece sebebini merak ettim, bazıları Android donuyor efsanesine inanıyor.
Arda Keçeci dedi: Hocam arkadaş Android düşünmüyorum dediğini göre göre Android önerip bir de neden istemediğini üstelemek bildiğin taciz etmek. Genişletmek için tıkla... Sadece sebebini merak ettim, bazıları Android donuyor efsanesine inanıyor.
xepadd Hectopat Katılım 27 Ocak 2021 Mesajlar 457 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2025 #26 Asil Y dedi: Sadece sebebini merak ettim, bazıları Android donuyor efsanesine inanıyor. Genişletmek için tıkla... Yıllardır Android kullanıyorum artık bir değişiklik olsun diye.
Asil Y dedi: Sadece sebebini merak ettim, bazıları Android donuyor efsanesine inanıyor. Genişletmek için tıkla... Yıllardır Android kullanıyorum artık bir değişiklik olsun diye.
Asil Y Decapat Katılım 13 Ağustos 2023 Mesajlar 697 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2025 #27 xepadd dedi: Yıllardır Android kullanıyorum artık bir değişiklik olsun diye. Genişletmek için tıkla... Her Android aynı değil, OneUI ile MagicOS arasında benzerlik neredeyse 0. Karar sizin zaten, bu bütçede en iyisi S25.
xepadd dedi: Yıllardır Android kullanıyorum artık bir değişiklik olsun diye. Genişletmek için tıkla... Her Android aynı değil, OneUI ile MagicOS arasında benzerlik neredeyse 0. Karar sizin zaten, bu bütçede en iyisi S25.
xepadd Hectopat Katılım 27 Ocak 2021 Mesajlar 457 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2025 #28 Asil Y dedi: Her Android aynı değil, One UI ile MagicOS arasında benzerlik neredeyse 0. karar sizin zaten, bu bütçede en iyisi s25. Genişletmek için tıkla... iPhone 15 aldım sağ olun fikirleriniz için.
Asil Y dedi: Her Android aynı değil, One UI ile MagicOS arasında benzerlik neredeyse 0. karar sizin zaten, bu bütçede en iyisi s25. Genişletmek için tıkla... iPhone 15 aldım sağ olun fikirleriniz için.
Asil Y Decapat Katılım 13 Ağustos 2023 Mesajlar 697 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2025 #29 xepadd dedi: iPhone 15 aldım sağ olun fikirleriniz için. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun, S25 almak çok daha iyi olurdu.
xepadd dedi: iPhone 15 aldım sağ olun fikirleriniz için. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun, S25 almak çok daha iyi olurdu.
xepadd Hectopat Katılım 27 Ocak 2021 Mesajlar 457 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2025 #30 Asil Y dedi: Hayırlı olsun, S25 almak çok daha iyi olurdu. Genişletmek için tıkla... Android Android sıktı artık biraz da biz bakalim IOS'a zengin bu tadı bilmez ki DD
Asil Y dedi: Hayırlı olsun, S25 almak çok daha iyi olurdu. Genişletmek için tıkla... Android Android sıktı artık biraz da biz bakalim IOS'a zengin bu tadı bilmez ki DD