Arda Keçeci
Hectopat
Ben pek bir farkını göremedim.
1 model yüksek cihazda istesen de fazla fark göremezsin zaten. Gayet normal bir durum.
Ben pek bir farkını göremedim.
Mantıksız, S25 bak.Arkadaşlar selam. Yıl 2026'ya geliyoruz, iPhone 14 alınır mı? Performansı nasıl? Almayı düşünüyorum ay sonu, sizce?
Android düşünmeme sebebiniz nedir? Yani bu fiyata en iyisi.Android düşünmüyorum.
Mantıksız, S25 bak.
Android düşünmeme sebebiniz nedir? Yani bu fiyata en iyisi.
2022 cihazı yerine 2025 cihazı almak varken.
Sadece sebebini merak ettim, bazıları Android donuyor efsanesine inanıyor.Hocam arkadaş Android düşünmüyorum dediğini göre göre Android önerip bir de neden istemediğini üstelemek bildiğin taciz etmek.
Sadece sebebini merak ettim, bazıları Android donuyor efsanesine inanıyor.
Her Android aynı değil, OneUI ile MagicOS arasında benzerlik neredeyse 0. Karar sizin zaten, bu bütçede en iyisi S25.Yıllardır Android kullanıyorum artık bir değişiklik olsun diye.
Her Android aynı değil, One UI ile MagicOS arasında benzerlik neredeyse 0. karar sizin zaten, bu bütçede en iyisi s25.
Hayırlı olsun, S25 almak çok daha iyi olurdu.iPhone 15 aldım sağ olun fikirleriniz için.
Hayırlı olsun, S25 almak çok daha iyi olurdu.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.